Camping met privé-sanitair

Camping de Paal is een camping met privé-sanitair. Dit kunt u tegen voordelige prijzen huren in toiletgebouw 3. We hebben 12 ruime privébadkamers met douche, toilet en wastafel. Alleen uw gezin maakt hier gebruik van. Wanneer u een comfortplaats of supercomfortplaats boekt, heeft u de mogelijkheid tot het huren van privé-sanitair. Op onze camping kunt u genieten van luxe plaatsen, maar kunt u ook eenvoudige hutten boeken. Voor iedere kampeerder hebben wij de juiste optie. Bovendien is er enorm veel te beleven voor uw kinderen en uzelf in en rondom Camping de Paal.

Camping met privé-sanitair boeken
U boekt eenvoudig online een plaats op onze camping met privé-sanitair. Camping de Paal is de beste kindercamping met luxe sanitairgebouwen. Het is een waar kinderparadijs. Zo zijn er diverse speeltuinen, een buitenbad en zelfs een overdekt subtropische waterspeeltuin. Ons animatieteam maakt het een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. In het meeleeftheater worden prachtige shows opgevoerd, waaronder musicals van Piet Piraat of Mega Mindy. Heeft u een hond? Geen probleem, ook deze is welkom (met enkele uitzonderingen) op de camping!

Boeken
Boek direct een plaats op onze camping met privé-sanitair! Bekijk de mogelijkheden en kies het verblijf naar keuze op onze groene camping! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Boek een plaats op onze camping met privé-sanitair en kies voor extra comfort!

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide