Camping overdekt zwembad

Een camping met een eigen overdekt zwembad. Wauw! Bij de Eurocamping De Paal vind je deze luxe. Ideaal voor kinderen, maar zeker ook vermakelijk voor volwassenen. Wij bieden behalve het zwembad ook diverse andere activiteiten aan, zodat een verblijf bij De Paal onvergetelijk wordt.

Voor ieder wat wils
Wij hebben op onze camping een overdekt en subtropisch zwembad. Het binnenbad is extra kindvriendelijk en uitgerust met diverse speeltoestellen zoals een bubbelbank, waterstralen en de grote favoriet: de glijbaan. Ook al is het slecht weer op de camping, wij hebben een overdekt zwembad waar altijd de zon schijnt. Daarnaast beschikt de paal ook nog over een verwarmd buitenzwembad, waarmee wij uniek zijn in Nederland. Als je liever iets anders doet dan zwemmen, dan kan dat ook. Wij hebben een supercoole fietscrossbaan, een kinderboerderij met lieve dieren, velden om te voetballen, volleyballen of bijvoorbeeld basketbal te spelen en ga zo maar door. De keuze is reuze. Daarnaast kunnen al onze gasten gebruik maken van gratis warm water in de toiletgebouwen en beschikken wij over onder meer over een café, restaurant en frituur. Kortom, het is allemaal te veel om op te noemen.

Contact
Boek meteen een verblijf op de leukste camping met overdekt zwembad; u bent van harte welkom. Heb je vragen? Stel ze ons gerust. Wij zijn voor meer informatie bereikbaar via ons e-mailadres info@depaal.nl en telefonisch via 0497 - 57 19 77.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide