Camping de Paal
Camping De Paal

Paalhuissie

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

 1. Huisdiervrij
 2. Campingbedje en kinderstoel
 3. Douche
 4. Wastafel
 5. Toilet
 1. Stapelbed
 2. Keukenblok
 3. Koelkast
 4. Gaskookplaat
 5. Boxspring bedden
 1. Eenpersoonsbed
 2. Geïsoleerd
 3. Rookvrij
 4. Gratis WiFi
 

Omschrijving

Voel je welkom in ons fantastische Paalhuissie! Geniet van een heerlijke, welverdiende vakantie op Camping de Paal! 🌞

Na een heerlijke vakantiedag ga je heerlijk slapen en dromen over de volgende safaridag. Misschien glij je dan wel van de glijbaan in ons subtropisch zwemparadijs! Huur een safaritent op Camping de Paal en ga op avontuur!

Royaal genieten van uitstekende faciliteiten
Een safaritent huren in Brabant op Camping de Paal betekent genieten van de vele uitstekende faciliteiten. Wil je een safaritent huren die grenst aan de Biebelebontse Paalbergen, huur dan ons Paalhuissie.  Ons ‘Paalhuissie ’ is gemaakt van duurzaam hout met een tentdak en volledig geïsoleerd.

Alles over onze safaritent 'Paalhuissie'
Het Paalhuissie is gezellig ingericht, het is voorzien van een volledige inventaris, een mooie flatscreen TV, ruime keuken met gaskookplaat, magnetron en koelkast. Buiten op het ruime terras komen jullie heerlijk tot rust met een fijne tuintafel waar je lekker buiten aan kunt ontbijten. 

Het Paalhuissie is met een oppervlakte van 39 m² en een luifel van 15 m² geschikt voor 5 personen. Er is 1 ouderslaapkamer met 2 boxspring bedden en 1 kinderslaapkamer met 1 eenpersoonsbed en 1 stapelbed. Het onderste deel van het stapelbed is inklapbaar zodat er een campingbedje kan staan. Er is een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De safaritenten zijn huisdiervrij. Gratis WiFi voor 4 apparaten is inbegrepen en aanwezig in het Paalhuissie.

Je kunt na een onvergetelijke dag zelf gaan koken in het Huissie, maar weet je wat nog fijner is? Frietjes halen of pannenkoeken eten in het restaurant! Mmmm... En dan, als alles op is, dan is het tijd voor het theater! Daar gaan ze ook wel eens op safari, met een echte jeep en junglereizigers. Super leuk om mee te maken!


 

5 recensies


 1. 8,4

  Al met al top qua vermaak en voorzieningen. Iedereen heel erg genoten. De service was goed: problemen werden snel verholpen (zoals een kapotte pedaalemmer en een brandalarm dat 2x onnodig piepte (batterij was op).

  Mei 2024 - E.M. M.

 2. 8,7

  We hebben genoten

  April 2024 - Janny K.

 3. 8,9

  Fantastisch!

  April 2024 - Anneke G.

 4. 8,7

  Super leuk voor met de kids

  September 2023 - Jessica K.

 5. 9,3

  Gezellige sfeer, veel te doen

  September 2023 - Micky E.