Camping de Paal
Camping De Paal

Paalhutje

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

  1. Rookvrij
  2. Huisdiervrij
  1. Stapelbed
  2. Keukenblok
  1. Gaskookplaat
 

Omschrijving

Onze Paalhutjes zijn eenvoudig van opzet en enkel voorzien van basis inventaris. Er zit misschien geen luxe douche, toilet of stromend water in, maar je krijgt er wel wat heel bijzonders bij. Je mag namelijk onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten!

In een Paalhutje is alleen basis inventaris aanwezig. Er is geen koelkast, toilet, douche of stromend water aanwezig. Ook dien je zelf een hoeslaken, sloop en slaapzak of dekbed mee te nemen. Een Paalhutje op Camping de Paal is een ideaal verblijf wanneer je op doorreis bent.

Wat is inbegrepen?
De Paalhutjes zijn geschikt voor 4 personen. Wonen en slapen doe je in 1 ruimte van 2,5 x 3 meter. Er zijn 2 stapelbedden (geen dekbedden, maar wel kussens aanwezig). Er is een tafel met 4 stoelen, een kast en een keukenblok met een 2-pits gas kookplaat.  Bij vertrek maakt u het Paalhutje zelf schoon.

Huisdieren zijn niet toegestaan en een Paalhutje is volledig rookvrij. 

Ook maak je vrij gebruik van onze faciliteiten! Onbeperkt en onbezorgd spelen in de speeltuin, knuffelen met onze geitjes, of – en dat is misschien nog wel het allerleukste – uren zwemmen, spetteren en buikschuiven (ja, je leest het goed!) in onze waterspeeltuin. ’s Avonds beleef je een geweldig avontuur met de Viva-clowntjes in het theater. Wij zijn natuurlijk niet zomaar de leukste kindercamping van Nederland.

In een Paalhutje zijn beperkte faciliteiten aanwezig om te koken, maar dat is geen enkel punt want wij doen dat maar al te graag voor je! Waar heb je zin in? Frietjes, pannenkoeken, een gezonde maaltijd of een broodje? Onze chef maakt het met veel liefde voor je klaar!

Meer luxe?
Wil je graag iets meer comfort en beschikken over een eigen toilet, dan is misschien onze luxe blokhut ‘Paalcottage’ iets voor jou. 

 

3 recensies


  1. 9,1

    The camping in general was great, the atmosphere, the playground and number of things to choose from. We will definitely be back.

    April 2024 - Juan I.

  2. 9,7

    Alles, animatie, zoveel te doen

    April 2024 - K.A.W L.

  3. 8,5

    Geweldige camping

    Augustus 2023 - Coos L.