Kamperen Brabant

Kom ook kamperen in Brabant, kom kamperen bij familiecamping De Paal. Wij beschikken over vele faciliteiten, en onze camping ligt in de een prachtige streek de Kempen. Kamperen bij camping De Paal is pas echt kamperen in Brabant.

Als familiecamping beschikt camping De Paal over vele faciliteiten. Zo hebben we gratis warm water in al onze toiletgebouwen, beschikken we over 600 comfortplaatsen, hebben we trekkershutten, een schuilhut voor fietskampeerders, toiletaccommodatie voor invaliden, supermarkt, wasserette, café, restaurant, frituur en bovendien verhuren wij fietsen, kindercrossfietsen, bolderwagens, boxen en kinderstoelen. Als je onbezorgd wilt genieten van veel faciliteiten in een gezellige, gemoedelijke sfeer, kom dan naar camping De Paal wij zorgen ervoor dat je heerlijk met het hele gezin kunt kamperen in Brabant.

Kijk verder op onze site voor uitgebreide informatie over de verschillende faciliteiten op onze camping, ook kun je hier lezen wat er verder allemaal te doen is op en om onze camping. Wanneer je wilt kamperen in Brabant met het hele gezin, kom je naar camping De Paal.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide