Kamperen Pasen

Bij Camping de Paal komt u kamperen tijdens Pasen! Dit is de beste kindercamping met wel 5 sterren. Er zijn vele activiteiten voor kinderen. Zo zijn er vele speeltuinen, een buitenzwembad met glijbanen en binnenbaden. Zelfs een overdekt subtropische waterspeeltuin vindt u hier. Camping de Paal is een waar kinderparadijs. Het kampeerseizoen begint met Pasen. Tijdens Pasen hebben we ook een bomvol programma voor uw kinderen. Het animatieteam vermaakt ze in ons meeleeftheater en ze kunnen zelf ook meedoen aan vele activiteiten. Bekijk snel onze standplaatsen en plaats uw boeking!

Kamperen met Pasen bij de beste kindercamping
Wilt u met uw kinderen kamperen tijdens Pasen? Kom dan naar de beste kindercamping, Camping de Paal. Het is een paradijs in de Kempen voor uw kinderen. Een onvergetelijke vakantie is gegarandeerd. Op de camping zelf is veel te beleven, maar ook rondom de camping kunnen u en uw kinderen zich uitstekend vermaken. Bezoek diverse musea of verken de groene omgeving. U kunt bij ons ook diverse luxe voorzieningen huren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het huren van privé-sanitair. Hierdoor heeft u een eigen badkamer met toilet, douche en meer.

Online boeken
Boek direct online een standplaats op onze camping en gun u en uw kinderen een onvergetelijke vakantie met veel vertier! Kom kamperen tijdens Pasen en geniet van vele activiteiten! Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Kamperen tijdens Pasen? Boek direct een standplaats op de beste kindercamping!

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide