Gezinscamping Brabant

Ben je op zoek naar dé gezinscamping van Brabant? Dan ben je bij Camping de Paal aan het juiste adres. Met onze vele faciliteiten en activiteiten is er bij ons het hele seizoen van alles te beleven: van een subtropische waterspeeltuin tot animatie en van theater tot het beoefenen van diverse sporten.

Camping de Paal: dé gezinscamping in Brabant

Camping de Paal is een gezinscamping in Brabant waar het hele gezin zich geen seconde hoeft te vervelen. Zo hebben we veel faciliteiten voor de kinderen, zoals zwembaden, speeltuinen, een speelduinlandschap, een fietscrossbaan en nog veel meer. Maar dat is niet alles, ook in de buurt is er van alles te beleven. Zo ben je in een mum van tijd in Safaripark de Beekse Bergen of kun je gezellig een dagje naar de Efteling. Maar ook Toverland en Speelboerderij de Hooiberg liggen op een steenworp afstand. Camping de Paal is ook nog eens de gezinscamping die je wat laat zien van Brabant.

Reserveer direct online

Neem het gezin mee en kom heerlijk genieten bij Camping de Paal. Reserveer online alvast een plaats of boek direct via ons online boekingsformulier. Zorg er op deze manier voor dat het hele gezin kan genieten van dé gezinscamping van Brabant. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)497 571 977.