Kindercamping Nederland

Bij de 5 sterren kindercamping van Nederland, Camping de Paal, is er veel te beleven voor kinderen! Onze camping is ideaal voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar. Het ligt in een groene omgeving in het zuiden van het land, nabij Eindhoven en de grens met België. Er zijn vele standplaatsen, waarbij je kiest uit comfortplaatsen, supercomfortplaatsen of diverse verhuurobjecten. Er zijn vele speeltuintjes en vele standplaatsen hebben eigen sanitair. Ook kun je in gebouw 3 privé-sanitair huren. Wij hebben zelfs Paalcasa’s. Deze units zijn bedekt met aarde en hebben eigen sanitair met ervoor een tunneltent.

De beste 5 sterren kindercamping in Nederland

De beste 5 sterren kindercamping in Nederland vind je in Bergeijk, nabij Eindhoven en de Belgische grens. Op onze camping kun je niet stilzitten. Er zijn vele activiteiten te ondernemen. Er is een overdekt subtropische waterspeeltuin, een buitenzwembad met kinderlagune en glijbanen. Zo is er voor de kinderen veel te beleven en zullen ze de vakantie nooit meer vergeten. Ons animatieteam zal hier gegarandeerd voor zorgen.

Boek vandaag nog een standplaats

Boek direct een standplaats op de kindercamping in Nederland: Camping de Paal! Of neem contact op via +31 (0)497 571 977 als je vragen hebt over onze faciliteiten. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van dé kindercamping in Nederland? Like ons ook op Facebook.