Trekkershut Brabant

Ben je op zoek naar een betaalbare trekkershut in Brabant? Dan heeft Camping de Paal de ideale trekkershut. Hier kun je heerlijk overnachten als tussenstop of ervoor kiezen om meerdere dagen te verblijven. Wil je iets anders dan een trekkershut huren op onze camping in Brabant? Kies dan voor een van de andere accommodaties.

Trekkershut in Brabant huren? Kies voor Camping de Paal!

Camping de Paal is bij uitstek een familiecamping, onze faciliteiten en activiteiten zijn dan ook gericht op gezinnen met kinderen tot en met 11 jaar. Bij ons is er ook hele seizoen van alles te beleven, zodat het hele gezin geen seconde stil hoeft te zitten. Wij hebben een wasserette, supermarkt, frituur, café, restaurant en wij verhuren fietsen, kindercrossfietsen, bolderwagens, boxen en kinderstoelen. Maar je kunt bij Camping de Paal in Bergeijk (Brabant) ook uitstekend terecht als fietskampeerder of trekker, kies bijvoorbeeld voor de Trekkershut. Dit is een heerlijk onderkomen om even te vertoeven.

Boek vandaag de Trekkershut!

Of je nu als fietskampeerder kiest voor een standplaats of voor de Trekkershut kiest: Camping de Paal biedt het allemaal. Reserveer direct online een plaats op de camping en je bent verzekerd van de beste standplaats of trekkershut van Brabant. Vragen over de accommodaties die wij verhuren? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)497 571 977.