Trekkershut Brabant

Ben je op zoek naar een betaalbare trekkershut in Brabant? Dan heeft camping De Paal de ideale trekkershut. Hier kun je heerlijk overnachten als tussenstop.

Camping De Paal is bij uitstek een familiecamping, onze faciliteiten en activiteiten zijn dan ook gericht op gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar. Bij ons is er ook hele seizoen van alles te beleven, zodat het hele gezin geen seconde stil hoeft te zitten. Wij hebben een wasserette, supermarkt, frituur, café, restaurant en wij verhuren fietsen, kindercrossfietsen, bolderwagens, boxen en kinderstoelen. Bovendien kun je ook als fietskampeerder of trekker bij ons terecht, onze schuilhut voor fietskampeerders en trekkershutten bieden een heerlijk onderkomen in Brabant.

Camping De Paal biedt het allemaal, of je nu voor een standplaats, schuilhut voor fietskampeerder of voor een trekkershut bij ons in Brabant kiest. Reserveer direct online een plaats op camping De Paal en je bent verzekerd van de beste schuilhut, standplaats of trekkershut van Brabant.