• Algemeen4
  • Algemeen1
  • Algemeen2
  • Algemeen3

Corona-virus

Laatste update : 1 april 19.30 uur

Beste lieve gasten,

We hadden het ons allemaal heel anders voorgesteld. 1 april, de start van een nieuw kampeerseizoen. In ons 50-jarige bestaan hebben we nog nooit zo’n bizarre situatie meegemaakt en hopen, samen met u, deze nooit meer mee te hoeven maken.

Gisteren hebben we de nieuwe maatregelen gehoord van onze minister-president. Met pijn in ons hart moeten we u mededelen dat al onze voorzieningen/faciliteiten gesloten zijn tot in ieder geval 28 april 2020. We vinden het erg jammer, maar aan de andere kant ook een zeer verstandige keuze van de overheid. Op deze manier dragen we samen bij aan het terugdringen van het coronavirus.

Omdat niemand weet wanneer de maatregelen versoepelen of aangescherpt zullen worden, kunnen we nog steeds niet op alle vragen een antwoord geven. Wij vinden dit net zo vervelend als u. We vragen u om begrip hiervoor.

Onze belangrijkste boodschap is: blijf gezond, zorg voor elkaar en we hopen u snel weer allemaal te kunnen verwelkomen (in goede gezondheid) op onze prachtige camping!

Voor de reserveringen met aankomst tussen 7 april en 28 april, wij nemen persoonlijk via de mail contact met u op. De verwerkingstijd van de mailtjes duurt waarschijnlijk wat langer dan u van ons gewend bent.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Blijf gezond.

 

Camping de Paal volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op uw vakantie.

Algemene Situatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Camping de paal neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten.

Welke maatregelen neemt camping de Paal om verspreiding te voorkomen?

We achter de schermen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We poetsen veelbezochte plaatsen extra grondig.

Op de camping is de animatie, zwembad, en het cafe/restaurants zolang de overheid dit verplicht gesloten. Op camping de Paal zijn de supermarkt, de fietsverhuur en de snackbar (afhaal) wel open. Mocht u eten willen bestellen, dan kan dat.

Annuleren en omboeken

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?

Camping de paal neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. Zo poetsen we veelbezochte plaatsen extra grondig en hebben we ontsmettende gels voorzien op die plaatsen.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wil omboeken binnen seizoen 2020. Dat kan voor aankomstdatums tot en met 16 april 2020. Voor aankomsten vanaf 17 april vragen wij u af u te wachten. Omboeken is alleen mogelijk als u beide termijnen voldaan heeft. Indien u wil annuleren, hanteren wij de Recron voorwaarden.

Mocht u willen omboeken. Dit kan alleen via de mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. NIET via het online boeken. Dit wordt gezien als een nieuwe reservering.

Ik boekte een verblijf voor de paasvakantie. Kan ik annuleren?
De regering heeft bijkomende voorzorgsmaatregelen aangekondigd. Indien u een verblijf op camping de Paal heeft geboekt, kan u inderdaad uw verblijf omboeken naar een latere datum. Mocht u willen annuleren, dan hanteren wij de Recron voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?
We zouden het erg spijtig vinden dat u uw vakantie zou annuleren. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat het zwembad en speelparadijs gesloten is?
Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

Faciliteiten en animatie

Welke faciliteiten zijn open/gesloten?

Op de camping is de animatie, zwembad en café/restaurant zolang de overheid dit verplicht gesloten. De supermarkt , fietsverhuur en snackbar (afhaal) zijn wel geopend.  

Hebben jullie de animatie op camping de Paal aangepast?

Om het persoonlijke contact tussen gasten en met animatoren te beperken is alle animatie op onze camping gesloten. Op camping de Paal zijn de supermarkt, de fietsverhuur en de snackbar (afhaal) wel open.

Is het zwembad open?

Zolang de overheid dit verplicht is het zwembad gesloten.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.hiswarecron.nl/kennisbank/coronavirus en www.rivm.nl .