• Algemeen4
  • Algemeen1
  • Algemeen2
  • Algemeen3

Corona-virus

Laatste update : 10 mei 09:00 uur 

Afgelopen week kregen wij het goede nieuws (eindelijk!), dat we onze camping weer langzaam mogen openen. De plaatsen met privé sanitair mogen open, onze accommodaties met eigen sanitair en we mogen gasten verwelkomen die zelfvoorzienend zijn (eigen douche/toilet). Vanaf 20 mei mogen wij ook ons zwembad weer openen, organiseert ons animatieteam weer leuke activiteiten, is onze supermarkt weer bemand en is onze horeca (restaurant en snackbar) geopend voor afhaal. Alles volgens de richtlijnen van het RIVM, vanzelfsprekend. Voor gasten met een boeking of voor gasten die een boeking gaan maken in de periode tot en met 30-6-2020 geldt het volgende: 

In verband met de gezondheid van u en onze medewerkers, vragen we u rekening te houden met de volgende maatregelen: 

  • In uw geboekte periode is het niet mogelijk om bezoekers te ontvangen. Er mag niemand, behalve onze campinggasten, de camping op lopen/fietsen/rijden. Dit wordt streng gecontroleerd en de boetes die voor deze overtredingen staan, zijn niet mild;
  • Mocht u met meerdere gezinnen komen genieten van een vakantie bij ons, houd er dan alstublieft rekening mee dat het niet toegestaan is bij elkaar te zitten. U komt met vrienden/familie naar onze camping toe maar vakantie vieren doet u met uw gezinnetje. Kamperen is enkel toegstaan in gezinsverband; 
  • Het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes om af te wassen bijvoorbeeld is niet toegestaan;
  • Onze wasserette zal gesloten blijven gedurende deze gehele periode;
  • Blijf thuis als u of iemand van uw gezelschap last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als iemand tijdens het verblijf ziekt wordt, meldt dit dan bij de receptie en bel hiervoor de huisarts.

Mocht u vragen hebben, kijkt u dan rustig rond op de website. Bijvoorbeeld bij de veelgestelde vragen. Voor boekingen kunt u terecht in ons online reserveringssysteem en voor het maken van een voorreservering voor 2021 verwijzen we u graag door naar reserveren 2021. In verband met de drukte vragen we u zo min mogelijk contact met ons op te nemen. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u altijd bellen naar 0497-571977 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd er wel rekening mee dat het langer kan duren dan normaal, voordat u van ons een reactie krijgt. Camping de Paal volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op uw vakantie.

Algemene Situatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Als u zelfvoorzienend bent, een plaats boekt met prive sanitair of een van onze accommodaties, dan verwelkomen we u graag op Camping de Paal! Vanaf 1 juli bent u ook van harte welkom als u niet zelfvoorzienend bent. Vanaf die datum mogen we onze sanitaire ruimtes weer openen. 

Welke maatregelen neemt camping de Paal om verspreiding te voorkomen?
We zijn achter de schermen druk bezig met het nemen van extra voorzorgsmaatregelen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn op het moment dat we Camping de Paal weer openstellen voor onze gasten. Om uw goede gezondheid te beschermen, risico’s te vermijden en u te kunnen ontzorgen. 

Annuleren en omboeken

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?
Omboeken binnen het seizoen 2020/2021 kan momenteel voor gasten met een boeking tot en met 30 juni in de vorm van een voucher. Wij nemen per e-mail contact met u op als dit van toepassing is op uw reservering. De reserveringen worden behandeld op aankomstdatum en wij vragen u daarom zo min mogelijk contact met ons op te nemen. Mochten de nieuwe maatregelen van toepassing zijn op uw reservering dan krijgt u van ons t.z.t. bericht. Wenst u ondanks alles toch uw boeking te annuleren? Dat kan, volgens de RECRON voorwaarden

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?
We zouden het erg spijtig vinden als u uw vakantie zou annuleren. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inzetten, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Moet ik mijn betaling voldoen ondanks de onzekerheid? 
We gaan er momenteel van uit dat uw vakantie door kan gaan. Bij reservering bent u samen met ons een overeenkomst aangegaan, waaronder het betalen van uw vakantie. Mocht het uiteindelijk toch zo zijn dat we u geen verblijf op onze camping kunnen bieden en dat de maatregelen vanuit de overheid dus effect hebben op uw reservering, nemen we contact met u op met alternatieven.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.hiswarecron.nl/kennisbank/coronavirus en www.rivm.nl .