• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Kamperen met Pasen in Brabant: vier een feestje op Camping de Paal!

kamperen pasenKamperen met Pasen in Brabant? Dat is een feest op Camping de Paal. Met maar liefst 5 sterren is onze kindercamping een waar paradijs! Zo zijn er vele speeltuinen, een buitenzwembad met glijbanen en binnenbaden én zelfs een overdekt subtropische waterspeeltuin. Ook dit jaar hebben we een bomvol programma voor de kinderen samengesteld. Het animatieteam vermaakt de kinderen in ons meeleeftheater en kunnen ze zelf ook meedoen aan vele activiteiten. Kom kamperen met Pasen en geniet van een geweldige tijd op Camping de Paal!

Een waar kinderparadijs op én rondom Camping de Paal

kamperen pasen brabantEen onvergetelijke vakantie is gegarandeerd als je komt kamperen met Pasen in Brabant op Camping de Paal. Niet alleen op onze camping is er veel te beleven, maar ook in de omgeving zijn er vele mogelijkheden om je uitstekend te vermaken. Bezoek diverse musea of verken de groene omgeving. Je kunt bij ons ook diverse luxe voorzieningen huren. Zo heb je de mogelijkheid tot het huren van privé-sanitair. Hierdoor heb je een eigen badkamer met toilet, douche en meer.

Meer informatie over kamperen met Pasen

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden als je komt kamperen tijdens Pasen. Ben je al overstag? Boek online dan direct en geniet van een onvergetelijke tijd met veel vertier!

Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Direct boeken