• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Luxe kamperen op een comfortplaats op 5-sterren Camping de Paal

Wil je luxe kamperen op de leukste 5-sterren camping van Nederland, kom dan naar Camping de Paal in Brabant! Bij ons kun je niet alleen genieten van de gemakken van een luxe kampeerplaats, maar vooral ontzettend veel beleven. Kinderen hebben de tijd van hun leven wanneer ze zwemmen in het zwembad, spetteren in de megagrote waterspeeltuin, met zand spelen op de reuze Biebelebontse Paalbergen en – misschien nog wel het allerleukste – de avond afsluiten in het theater waar Joep Troep en zijn maatjes de leukste avonturen beleven. Luxe kamperen is bij ons zoveel meer dan een ruime kampeerplaats, ervaar het zelf!

Alles over onze luxe kampeerplaatsen in Brabant

Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

luxe kamperen in brabant

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom. Tegen meerprijs is dit te verhogen naar 16 Ampère.
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

De comfortplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen.

Luxe kampeerplaats in de zon of schaduw, veld of laan, alles kan en mag!

Bij ons kun je zelf je luxe kampeerplaats uitkiezen, de keuze is reuze! Je kunt bij ons luxe kamperen aan een laantje in de zon of juist onder de bomen in de schaduw. Wil je liever een speeltuintje in de buurt hebben, kies dan voor een kampeerveld. Alle kampeervelden zijn namelijk voorzien van speeltoestellen, zodat onze kleinste gasten onder een toeziend oog onbezorgd kunnen spelen. Bekijk hier de plattegrond.

luxe campingNog een leuk weetje, alle kampeervelden en laantjes zijn voorzien van leuke namen. Zo kun je bij ons kamperen bij Nellie Nijlpaard, Snoepie Hond, Nog Nog Varken, Mip Kip of Mina Muis. Dit maakt kamperen voor de kinderen nog leuker en makkelijker te onthouden!

Luxe kamperen op een groene kampeerplaats

Niet alleen wij houden van een groene camping, onze gasten ook! Daarom mag je onder de luifel alleen een gras doorlatende / geperforeerde rubbermat neerleggen. En ga je een dagje (of langer) naar huis, dan vragen we je de mat even op te rollen. Zo kan iedereen genieten van een groene kampeerplaats.

Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een geweldige tijd beleven?

Speciaal voor jou: Onze kampeerarrangementen