Je beleeft het allemaal op Camping de Paal!

De Biebelebontse Paalbergen is dé place-to-be voor kinderen! Stel je eens voor: een megagrote zandspeelplaats, héél veel speeltoestellen, een reuze piratenschip én een waterspeelplaats. Dat betekent heel erg veel kinderpret!

Lees meer
Overdekt zwemparadijs

Heb je wel eens een binnenspeeltuin gezien ín het water? Zo een met watershooters, glijbanen, een walvis en een buikschuifbaan? Dan moet je een keer bij ons komen zwemmen, want kinderen vinden dit echt hét zwemparadijs!

Lees meer
Welkom in ons theater

Een slaapliedje voor het slapen gaan? Nee, een complete musical maken wij er van, want het is immers feest! Het is maar één keer vakantie en dat gaan we vieren. Beleef het samen met Joep Troep en zijn maatjes…

Lees meer

Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een geweldige tijd beleven?

Speciaal voor jou: Onze arrangementen

Supercomfortabel kamperen op een camping met privé sanitair in Brabant

Je hebt luxe kamperen en super-de-luxe kamperen, het is allemaal mogelijk op 5-sterren camping, Camping de Paal in Brabant. Onze supercomfortplaatsen zijn namelijk voorzien van privé sanitair, maar dan wel net even anders. De sanitair cabines liggen verscholen in een groenwal en vallen daardoor nauwelijks op. De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn extra ruim, extra comfortabel én extra mooi gelegen.

Wil je liever een privé badkamer in het sanitairgebouw? Dat kan, want wij hebben echt aan alles gedacht! Nadat je hebt gezwommen in het zwembad en samen met Joep Troep en zijn maatjes de leukste avonturen hebt beleefd kun je op je gemak badderen en fris en fruitig je bed in en dromen over morgen...

Alles over onze supercomfortabele kampeerplaatsen met privé sanitair in Brabant

De kampeerplaatsen met privé sanitair op Camping de Paal zijn uiterst comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze supercomfortplaatsen:

kampeerplaats met prive sanitair

  • Kampeerplaats met privé sanitair cabine voorzien van douche, wastafel en toilet
  • Oppervlakte van ruim 150 m²
  • Stroomvoorziening met CEE aansluiting met standaard 6 Ampère stroom. Tegen meerprijs is dit te verhogen naar 16 Ampère.
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • TV aansluiting
  • Gelegen op de velden Nog Nog Varken, Dombo Olifant, Minoes Poes en Sis Slang

Je eigen badkamer in het sanitairgebouw

De privé sanitair cabines zijn gelegen op 4 kampeervelden, maar we hebben nog zoveel meer leuke, gezellige kampeervelden om vakantie te vieren! Daar hebben we dus een oplossing voor bedacht. Je kunt namelijk ook een luxe privé badkamer huren in sanitairgebouw 3. Een luxe badkamer met een douche, toilet en wastafel waar tijdens je verblijf alleen jij en je gezin gebruik van mogen maken. Supercomfortabel toch? Bekijk hier de plattegrond.

Luxe kamperen op een groene kampeerplaats

Niet alleen wij houden van een groene camping, onze gasten ook. Daarom mag je onder de luifel alleen een gras doorlatende / geperforeerde rubbermat neerleggen. En ga je een dagje (of langer) naar huis, dan vragen we je de mat even op te rollen. Zo kan iedereen genieten van een groene kampeerplaats.