• Algemeen4
  • Algemeen1
  • Algemeen2
  • Algemeen3

Lastminute op vakantie in de herfstvakantie naar Camping de Paal

Ook zo’n zin in de herfstvakantie? Boek dan een herfstarrangement bij Camping de Paal! Bij ons zijn het weer griezelweken, met een griezeldiner, een griezelige spooktocht en griezelige verhalen tijdens het marshmallows bakken... Een spannende vakantie met voornamelijk héél veel plezier! Kom je ook? Je boekt al een week vakantie vanaf € 245,-

Zwemmen en spelen in de herfstvakantie op Camping de Paal

camping met overdekt zwembadKinderen hebben de tijd van hun leven in de herfstvakantie wanneer ze zwemmen in het zwembad, spetteren in de megagrote waterspeeltuin, met zand spelen op de reuze Biebelebontse Paalbergen en – misschien nog wel het allerleukste – de avond afsluiten in het theater waar Joep Troep en zijn maatjes de leukste spannende avonturen beleven. Daar móet je gewoon bij zijn!

Wil je kamperen of liever huren in de herfstvakantie?

Of je nu wil kamperen of huren, op Camping de Paal is alles mogelijk. Luxe kamperen, extra luxe kamperen met een eigen badkamer of super-super de luxe kamperen met privé sanitair, alles kan. Liever iets meer comfort en gemak in een accommodatie? Ontdek dan de mogelijkheden in onze safaritent “Paalhuissie”, chalet “Paalscasa”, blokhut “Paalcottage” of een bijzondere Paaltent.

Deze accommodatie zijn trouwens niet alleen leuk voor een verblijf in de herfstvakantie, maar ook in de zomer zijn ze ge-wel-dig natuurlijk! In 2019 bestaan we 50 jaar, dus dat wordt uiteraard groots gevierd! Ben je er ook bij? Boek nu alvast je vakantie 2019!

Meer weten over ons herfstarrangement

Wil je meer weten over het herfstarrangement of direct je vakantie reserveren? Neem dan contact met ons op.