• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Tijdens jouw verblijf

Heb je een logé tijdens je verblijf?

Logees zijn van harte welkom. Ze kunnen zich melden bij de receptie en betalen dan €6,50 voor een overnachting + een zwembadkaartje voor 1 dag.

Mogen we barbecueën?

Barbecueën is toegestaan maar je moet er wel voor zorgen dat er altijd een emmer zand of water in de buurt staat, mocht er iets mis gaan. De barbeque mag niet rechtstreeks op de grond geplaatst worden maar minstens 30 centimeter van de grond af staan. Vuurkorven zijn niet toegestaan.

Kunnen we met een tweede auto het terrein op?

Er mag maar één auto tegelijkertijd de camping op. Je hebt ook de beschikking over één parkeerplaats. Het nummer van jullie parkeerplaats is hetzelfde als die van jullie kampeerplaats. Wanneer je toch met een 2e auto komt, kun je deze buiten de slagboom bij het VTC gebouw parkeren.
Ook bij aankomst of vertrek wanneer anderen jullie kampeermiddel halen of brengen, geldt 1 auto tegelijkertijd op de camping.

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is mogelijk om een partytent, zonder zijwanden, te plaatsen in de meivakantie en de maanden juli en augustus. Dit mag enkel in plaats van een luifel en dient vóór de voortent geplaatst te worden. De maximale afmetingen zijn 3 bij 3 meter. Bij onze verhuurobjecten is het niet toegestaan om een partytent te plaatsen.

Kunnen we ook onze was doen tijdens ons verblijf?

Jazeker. De wasserette bevindt zich naast de ingang van de supermarkt. Je kunt munten kopen voor de wasmachine of de droger op de receptie. Je kunt eventueel ook gebruik maken van het strijkijzer.

Kan ik ook fietsen huren bij jullie?

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van een fiets. We hebben fietsen met- of zonder versnellingen en eventueel met een kinderzitje, kinderfietsen en crossfietsen.

Mag ik een bijzettentje plaatsen naast mijn kampeermiddel?

Eén bijzettentje: een schuurtentje of slaaptentje van maximaal 4m2 is toegestaan en bij het tarief inbegrepen. Je mag het bijzettentje naast de caravan plaatsen, niet naast de voortent. Bij onze verhuuraccommodaties is het helaas niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen.