Tijdens uw verblijf

Heb je een logé tijdens je verblijf?

Logees zijn vanwege Corona niet toegestaan tijdens dit seizoen. 

Als verblijfsgast mag u maximaal 2 gasten per dag ontvangen m.u.v. van kinderen. Graag uw bezoek melden op de receptie. Per kind betaalt u €4. Uw daggasten mogen geen gebruik maken van onze faciliteiten zoals zwembad en activiteiten. 

Onze camping is gesloten voor dagbezoek, dagrecreatie. Al onze faciliteiten zijn alleen voor onze verblijfsgasten.

Mogen we barbecueën?

Barbecueën is toegestaan mits de barbecue minimaal 30 centimeter van de grond staat. Houden jullie er ook een emmer zand of water bij in de buurt, mocht er iets mis gaan? Vuurkorven/open vuren zijn niet toegestaan.

Kunnen we met een tweede auto het terrein op?

Er mag maar één auto tegelijkertijd de camping oprijden. Wanneer je toch met een 2e auto komt, kun je deze buiten de slagboom op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Op de camping heb je een eigen parkeerplaats, waarvan het nummer hetzelfde is als van je kampeerplaats. Ook bij aankomst- of vertrek of wanneer anderen jullie kampeermiddel halen of brengen, geldt 1 auto tegelijkertijd op de camping. Je kunt de auto's dus wel afwisselen. 

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is mogelijk om een partytent, zonder zijwanden, te plaatsen in de meivakantie en de maanden juli en augustus. Dit mag enkel in plaats van een luifel en dient vóór de voortent geplaatst te worden. De maximale afmetingen zijn 3 bij 3 meter. Bij onze verhuurobjecten is het niet toegestaan om een partytent te plaatsen.

Mag ik een bijzettentje plaatsen naast mijn kampeermiddel?

Één schuurtentje óf slaaptentje van maximaal 4m2 is toegestaan en bij het tarief inbegrepen. Je mag het bijzettentje naast de caravan plaatsen, niet naast de voortent. Bij onze verhuuraccommodaties is het helaas niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen.

Kunnen we ook onze was doen tijdens ons verblijf?

Jazeker. De wasserette bevindt zich naast de ingang van de supermarkt. Je kunt munten kopen voor de wasmachine of de droger in de receptie.

Kan ik ook fietsen huren bij jullie?

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van een fiets. We hebben fietsen met- of zonder versnellingen (eventueel met een kinderzitje), kinderfietsen en crossfietsen.