Tijdens uw verblijf

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel en bijzettentje?

Plaats uw kampeermiddel zover mogelijk naar achteren en zorg ervoor dat uw kampeermiddel in het midden van uw plaats staat. De stoeptegel geeft het midden van uw kampeerplaats aan. Met uitzondering van de kampeerplaatsen 501 t/m 509, deze gasten dienen hun kampeermiddel zodnig te plaatsen dat hun auto er nog naast kan staan.

in de voortent, welke een maximale diepte mag hebben van 3,5 meter, mag een grondbedekkingliggen. Onder het luifel mag een GOED luchtdoorlatende mat liggen die bij afwezigheid opgerold dient te worden.

Er mag één slaaptentje van mazimaal 2x2 meter en 1,25 meter hoog worden bijgeplaatst. Hiervoor betaald u voor de gehele periode €1,-. het bijzettentje dienst naat het kampeermiddel geplaatst te worden, niet naast de voortent.

Heb je een logé tijdens je verblijf?

Logees zijn welkom. Kom aub met uw logees naar de receptie om ze aan te melden. Tot maximaal 7 personen per kampeerplaats inclusief uw eigen gezin.

Voor de logees in een verhuuraccomodatie gelden andere regels. Vraag bij de receptie.

Als verblijfsgast dient u natuurlijk rekening te houden met de geldende coronaregels over het aantal bezoekers. Graag uw bezoek melden op de receptie. Per kind betaalt u €4. Uw daggasten mogen geen gebruik maken van onze faciliteiten zoals zwembad en activiteiten. 

Onze camping is gesloten voor dagbezoek, dagrecreatie. Al onze faciliteiten zijn alleen voor onze verblijfsgasten.

Mogen we barbecueën?

Barbecueën is toegestaan mits de barbecue minimaal 30 centimeter van de grond staat. Houden jullie er ook een emmer zand of water bij in de buurt, mocht er iets mis gaan? Vuurkorven/open vuren zijn niet toegestaan.

Kunnen we met een tweede auto het terrein op?

Er mag maar één auto tegelijkertijd de camping oprijden. Wanneer je toch met een 2e auto komt, kun je deze buiten de slagboom op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Op de camping heb je een eigen parkeerplaats, waarvan het nummer hetzelfde is als van je kampeerplaats. Ook bij aankomst- of vertrek of wanneer anderen jullie kampeermiddel halen of brengen, geldt 1 auto tegelijkertijd op de camping. Je kunt de auto's dus wel afwisselen. 

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is mogelijk om een partytent, zonder zijwanden, te plaatsen in de meivakantie en de maanden juli en augustus. Dit mag enkel in plaats van een luifel en dient vóór de voortent geplaatst te worden. De maximale afmetingen zijn 3 bij 3 meter. Bij onze verhuurobjecten is het niet toegestaan om een partytent te plaatsen.

Mag ik een bijzettentje plaatsen naast mijn kampeermiddel?

Één schuurtentje óf slaaptentje van maximaal 4m2 is toegestaan en bij het tarief inbegrepen. Je mag het bijzettentje naast de caravan plaatsen, niet naast de voortent. Bij onze verhuuraccommodaties is het helaas niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen.

Kunnen we ook onze was doen tijdens ons verblijf?

Jazeker. De wasserette bevindt zich naast de ingang van de supermarkt. Je kunt munten kopen voor de wasmachine of de droger in de receptie.

Kan ik ook fietsen huren bij jullie?

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van een fiets. We hebben fietsen met- of zonder versnellingen (eventueel met een kinderzitje), kinderfietsen en crossfietsen.

Kan ik ook TV kijken op Camping de Paal?

Op Camping de Paal hebben we digitale TV. Uw TV moet beschikken over een DVB-C aansluiting om hier gebruik van te kunnen maken.

Hoe weet u of uw TV geschikt is om digitale TV te kijken?
Geschikte TV’S herkent u aan de vermelding DVB-C (Digital Video Broadcasting-Cable).

De enige betrouwbare manier om dit te controleren is om de handleiding van uw televisietoestel na te kijken of door de specificatietabel te bekijken op de website van de fabrikant. Zoek op welke 'tuners' of 'Ontvangstsystemen' er geïntegreerd zijn in het toestel. Vindt u daar 'DVB-C’? Dan kunt u de TV gebruiken.

De meeste moderne tv’s beschikken over een ingebouwde DVB-C decoder. Mocht dit niet zo zijn, kunt u ook eventueel los een decoder aanschaffen. Een decoder maakt het digitale signaal van de kabel (DVB-C), geschikt voor de TV.

Mocht u nog meer info nodig hebben raden wij u aan dit even op internet na te lezen.