Verhuur camping

Voor de verhuur van paal cottages, paal tenten en trekkershutten, kom je naar de leukste camping van het land. Camping De Paal is uniek in zijn soort en biedt gezinnen met kinderen tot tien jaar de tijd van hun leven. Bij ons kun je heerlijk komen kamperen.

Luxe accomodaties
Je kunt natuurlijk je eigen tent, vouwwagen of caravan meenemen, maar ook mensen die daar niet over beschikken kunnen terecht bij De Paal. Wij hebben diverse accomodaties in de verhuur op onze camping. Geniet in onze Paalcottage, met 2 slaapkamers in vorm van een bedstee, een zithoek, keukenblok en een toilet. Daarnaast hebben wij ook de Paaltent voor verhuur beschikbaar op onze camping. Dit is een mix tussen een tent, een blokhut met een luifel. Tot slot kun je kiezen voor de Paalcasa, een ruimte met aarde bedekt met daarin de slaapvertrekken en een aangrenzende tunneltent als leefgedeelte. Echter, wij hebben niet alleen accomodaties in de verhuur, op onze camping kun je ook crossfietsen huren voor de fietscrossbaan. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven in onze zwembaden, op de sportvelden of knuffelen met de dieren in onze kinderboerderij.

Contact
Voor meer informatie over de mogelijkheden van verhuur op onze camping kun je contact opnemen met Camping De Paal. Wij zijn bereikbaar via 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Je kunt ook meteen online een vakantie op onze leuke en gezellige camping boeken.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide