Camping de Paal
Camping De Paal

Paalcottage

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

 1. Rookvrij
 2. Huisdiervrij
 3. Campingbedje en kinderstoel
 1. Toilet
 2. Stapelbed
 1. Keukenblok
 2. Eenpersoonsbedden in bedstee
 

Omschrijving

Voel je welkom in onze Paalcottage! Geniet van een heerlijke, welverdiende vakantie op Camping de Paal! 🌞

Huur een een luxe, houten blokhut waar je met maximaal 4 personen kunt overnachten, volledig in stijl. Onze luxe blokhut ‘Paalcottage’ is van alle gemakken voorzien.

Van alle gemakken voorzien
De 'Paalcottage' heeft een woon/slaapruimte van 25m² en luifel van 10m². Er is een ouderslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden in een bedstee en 1 kinderslaapkamer met 1 stapelbed.

Verder is er een zithoek, keukenblok met koelkast (geen warm water) en toilet. Huisdieren zijn niet toegestaan en de woning is rookvrij. 

Met het hele gezin genieten van jouw 'Paalcottage'

Als je onze luxe blokhut ‘Paalcottage’ huurt hoef je je geen moment te vervelen! De blokhutten liggen aan de rand van de camping en de kinderen kunnen via het speelbos naar de enige echte Biebelebontse Paalbergen. Hier kunnen ze uren spelen met zand, water en avonturen beleven in het grote piratenschip.

Even geen zin om met zand te spelen? Ga dan zwemmen in het zwembad waar je kunt spelen met een echte (nou ja, bijna echte) octopus, spetteren in de waterspeeltuin of roetsjen van de glijbaan. Koken in de blokhut kan en mag, maar wij doen het ook graag voor je! Pannenkoeken, frietjes of een gezonde maaltijd? Aan jou de keuze.

O, en als je er toch bent, maak dan ook kennis met ons animatieteam. Zij zijn leuker dan leuk, gekker dan gek, eigenlijk gewoon geweldig! Ze organiseren overdag geweldige activiteiten en ’s avonds gaat het dak er af in het theater! Na een onvergetelijke dag kun je heerlijk slapen in de blokhut en dromen over morgen.


 

1 recensie


 1. 9

  Eigenlijk alles!

  September 2023 - Alet G.