Camping met animatie in Nederland

Voor een vakantie met kinderen is een camping met animatie in Nederland natuurlijk ideaal. Zo genieten niet alleen de kinderen van hun vakantie, maar óók de ouders en de opa's en oma's. Camping de Paal is een camping met animatie speciaal voor kinderen tot 11 jaar waar ze de meest fantastische avonturen beleven. Niet voor niets worden wij bestempeld als de leukste kindercamping van Nederland! Wij toveren een glimlach op de kindergezichtjes, dat is waar we goed in zijn. Ervaar het nu zelf op onze camping met animatie.

Sfeerimpressie van onze camping met animatie in Nederland  ⤵

Overnachten op onze animatie camping

Op onze camping met animatie heb je de mogelijkheid om te kamperen of een accommodatie te huren. Onze kampeerplaatsen bestaan uit comfort- (100 m²) en supercomfortplaatsen (150 m²) en beschikken over een eigen wateraansluiting, waterafvoer, tv-aansluiting en 6 ampère stroom. Voor extra comfort is de supercomfortplaats voorzien van privé sanitair. Liever de luxe van een vakantiehuis op onze animatie camping in Nederland? Je hebt bij ons een uitgebreide keuze uit volledig ingerichte accommodaties. Wij bieden plek aan maximaal 6 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit tijdens een vakantie op onze camping met animatie?

Leukste avonturen met het animatieteam

Ons animatieprogramma is helemaal gericht op kinderen tot 11 jaar. Weet je wat we zoal doen op deze camping met animatie? Me-ga leuke dingen! We beginnen de ochtend vaak met liedjes zingen, dansen en knutselen. Gewoon omdat het super leuk is. Overdag hebben we een heel gevarieerd programma wat we eigenlijk nog niet willen verklappen, want dan is de verrassing er af. Dat zou jammer zijn toch?

Samen dansen en een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan is leuk, maar bij ons gaat het dak er af! We maken ’s avonds een reis door de jungle, spelen in een musical en nog véél meer. Daar moet je echt bij zijn want we maken er iedere avond een groot spektakel van! Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan ook de theaterpagina of de filmpjes op Facebook, YouTube of TikTok. Je kunt ook naar de Viva-clowntjes Radio luisteren op Spotify!

Bij ons kan en mag (bijna) alles , niets is te gek. Het is immers vakantie! Komen jullie binnenkort met ons spelen?

 

Dansen met de Viva-clowntjes

 

De Viva-clowntjes doen niets liever dan de hele dansen! Jullie ook toch? Je kunt thuis alvast de Tandenborsteldisco oefenen, samen met de Viva-clowntjes!

Je vindt ons hier ⤵

Ontdek onze andere faciliteiten⤵