Camping de Paal
Camping met privé sanitair Nederland

Camping met privé sanitair Nederland

  • Camping met privé sanitair in Nederland
  • Beoordeeld met 5 sterren
  • Subtropisch zwembad met gave glijbanen

Camping met privé sanitair in Nederland

Wil je het kampeergevoel ervaren, maar wens je toch wat meer luxe? Kies dan voor onze camping in Nederland met privé sanitair. Ga je voor een privé sanitair cabine bij jouw eigen kampeerplek of kies je ervoor om een luxe privé badkamer te huren in het sanitairgebouw? Onze 5-sterren camping biedt de leukste faciliteiten voor jong en oud. Neem een duik in het overdekte zwembad, speel in de waterspeeltuin of beoefen één van je favoriete sporten op het sportveld. Er is van alles te beleven op onze camping met privé sanitair in Nederland!

Vind jouw ideale kampeerplek op onze camping met privé sanitair ⤵

Camping in Brabant met privé sanitair

Tijdens het kamperen op onze camping met privé sanitair heb je de keuze uit verschillende kampeerplaatsen. Wij bieden super comfortabele kampeerplaatsen met privé sanitair. Hierbij kun je gebruik maken van jouw privé sanitair cabine, die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Verder hebben deze kampeerplaatsen stroomvoorziening met standaard 6 ampère stroom, tv-aansluiting en een eigen watertappunt en waterafvoer. De privé sanitair cabines zijn gelegen op 4 van onze kampeervelden. Voor de rest van de kampeervelden op onze kindvriendelijke camping hebben wij een goede oplossing. Je kunt er voor kiezen om een luxe privé badkamer te huren in het sanitairgebouw. De luxe badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Hier mogen dan alleen jij en je familie of vrienden gebruik van maken, hoe fijn is dat. Beleef de leukste avonturen op onze camping met privé sanitair in Brabant!

Kamperen op onze camping met privé sanitair in het kort:

  • Kampeerplaats met privé sanitair cabine
  • Voorzien van een douche, wastafel en toilet
  • Stroomvoorziening met 6 ampère
  • Voorzien van eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Luxe privé badkamer te huren

Sfeerimpressie van onze camping met privé sanitair ⬇️

To do's op onze camping met privé sanitair

Er is van alles te doen op onze camping met privé sanitair in Nederland. Wij bieden diverse leuke faciliteiten. Beleef urenlang speelplezier in onze binnen- en buitenspeeltuin of neem een duik in ons subtropische zwembad met waterspeeltuin en gave glijbanen voor leuke waterpret. In de vakantieperiodes zorgt ons animatieteam voor urenlang vermaak voor kinderen tot 11 jaar. Ben je toe aan een avondje uiteten? Kom een hapje eten in ons gezellige restaurant. Niet alleen óp onze gezinscamping is van alles te doen, maar ook in de omgeving is er genoeg te ontdekken. Maak een mooie wandeling of fietstocht door Bergeijk, hier vind je een prachtige groene omgeving. Of ga een dagje naar de leuke stad Eindhoven en bezoek de culturele hotspots of ga heerlijk winkelen. Beleef een onvergetelijke tijd op onze camping met privé sanitair!