Camping de Paal
Camping het zwemparadijs

Camping met zwemparadijs

  • Subtropisch binnenzwembad
  • Waterspeeltuin
  • Buitenzwembad met glijbanen

Camping met zwemparadijs in Nederland

Ben je op zoek naar een camping met zwemparadijs in Nederland? Ontdek dan 5-sterren Camping de Paal, gelegen in het Brabantse Bergeijk! Op onze camping met zwemparadijs én complete waterspeeltuin beleven kinderen enorm veel plezier. Schieten met watershooters, buikschuiven, door een grot kruipen en roetsjen van de glijbanen. Bovendien is er ook een kinderlagune met wel 3 glijbanen op onze camping met zwemparadijs! Door de zachte valdempende bodem (uniek in Nederland) is het veilig voor de kinderen en kunnen ze zich compleet uitleven. Boek snel een vakantie op de leukste camping met zwemparadijs in Nederland en geniet samen met de kinderen van een geweldige vakantie!

Overnachten op onze camping met zwemparadijs

Ben je een kampeerliefhebber of ga je voor de luxe van een vakantiehuis? Bij Camping de Paal heb je een ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden. Op onze camping in Nederland met zwemparadijs kun je kamperen op verschillende typen kampeerplaatsen, óók met privé sanitair. Een vakantiehuisje huren kan voor een gezelschap van maximaal 6 personen. Je beschikt over wat meer comfort maar de gezellige kampeersfeer zal zeker niet ontbreken. Op de kampeervelden en bij de accommodaties in de buurt bevinden zich vele speelplekken. Zo kunnen de kinderen onder toeziend oog uren spelen op onze camping in Nederland met zwemparadijs. Wel zo fijn wanneer je met kleine kinderen onze camping bezoekt.

De leukste camping met zwemparadijs van Nederland

Onze camping met zwemparadijs in Nederland is een veilige plek voor kinderen om zich helemaal uit te leven. Bij zonnige dagen is dé hotspot van onze camping het buitenzwembad met glijbanen. De unieke waterspeeltuin bevindt zich in het binnenzwembad op de camping. Ook bij minder zonnige dagen is waterpret 100% gegarandeerd. Even geen zin om te zwemmen? Op onze camping met zwemparadijs is nog véél meer te beleven. Zo organiseert het animatieteam de leukste activiteiten op onze camping speciaal voor kinderen tot 11 jaar. Elke dag sluiten ze af met een geweldig moment in het theater.

Verken de omgeving van onze camping met zwemparadijs

Je kunt je uitstekend vermaken op onze camping in Nederland met zwemparadijs, maar we raden het ook zeker aan om de omgeving te verkennen. Er valt meer dan genoeg te beleven vanaf onze kindercamping. Ga eens lekker fietsen en bewonder de groene omgeving of bezoek diverse musea met de kinderen. Ook liggen attractieparken als De Efteling en Safaripark Beekse Bergen dichtbij! Zin om een dagje te winkelen? Binnen 40 minuten ben je in Tilburg, Eindhoven of Weert. Op korte afstand ligt Weersel en de Belgische grens, ook uitjes bij onze zuiderburen zijn goed mogelijk. Met wie wil jij genieten op onze camping met zwemparadijs in Nederland?