De leukste camping met zwembad en waterspeeltuin

Misschien heb je al gelezen dat we een subtropisch zwembad hebben op de camping. Een zwemparadijs met een binnenbad én een groot openluchtzwembad met 3 super coole waterglijbanen. Maar als je nog niet zo heel erg goed kunt zwemmen, dan is onze waterspeeltuin echt de place-to-be. Dit is een hele grote binnenspeeltuin ín het water. Bijzonder hè?

Voor toegang tot het zwembad werken we met gezichtsherkenning.

De buitenbaden zijn geopend tussen 15 mei en 15 september.

Alles over onze waterspeeltuin op de camping

Onze waterspeeltuin is echt een paradijs als je houdt van spetteren en spelen in het water. Je kunt hier namelijk schieten met watershooters, door een grot kruipen, klimmen en klauteren over de vele speeltoestellen en glijden van de glijbaan.

Maar wat misschien nog wel het allerleukste is, is de buikschuifbaan. Gewoon op je buik liggen en glijden maar! Gegarandeerd blije kindergezichtjes!

Veilig spelen met water in het zwembad

Niet geheel onbelangrijk voor de ouders is dat wij veel waarde hechten aan veiligheid. Uiteraard staat overal de diepte aangegeven en kunnen de kleine kinderen niet zomaar naar het diepere zwembad binnen. Ook is de bodem van het zwembad uniek, want deze is gemaakt van speciaal valdempend materiaal. Waterpret is belangrijk, maar dan wel veilig...

We vragen de papa’s & mama’s of opa’s en oma’s altijd om de kinderen te vergezellen naar het zwembad. Niet dat dit een straf is, want het is hartstikke leuk om samen te spetteren en spelen in de waterspeeltuin.

Zwemmen, spelen en slapen op Camping de Paal betekent genieten

Camping de Paal is een 5-sterren kindercamping in Brabant en die 5 sterren hebben we niet zomaar gekregen. Bij ons staat centraal dat kinderen tot 11 jaar een onvergetelijke vakantie beleven. Niet alleen in het zwembad en de waterspeeltuin, maar ook in de “gewone” speeltuinen, met het animatieteam, bij de kampeerplaatsen en in bijzondere verhuuraccommodaties.

Of die 5 sterren terecht zijn? Dat kun je het beste zelf komen ervaren.

Ontdek onze andere faciliteiten⤵