Ontdek Camping de Paal met zwembad

Zijn jij en jouw gezin op zoek naar een camping met zwembad? Camping de Paal heeft zowel een binnenzwembad als een overdekt zwembad met een heuse waterspeeltuin waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Zeg nou zelf, heb jij al ooit een binnenspeeltuin gezien in het water? Bijzonder toch? Weet je wat je daar allemaal wel niet kunt doen? Schieten met watershooters, buikschuiven en van de glijbanen af roetsjen! De Paal is niet zomaar een camping met zwembad, het is een fan-tas-tische camping met zwembad!

De leukste camping met overdekt zwembad in Brabant!

Koud zul je het hier niet hebben want het is een echt subtropisch overdekt zwembad waar het altijd minimaal 25 graden is. Je hoeft ook niet bang te zijn om te vallen want op de bodem van de lagune ligt een heerlijk zachte val dempende bodem, uniek in Nederland.

Je kunt dus zo gek doen als je zelf wilt!

Virtuele tour in volledig scherm

Een camping met zwembad Ă©n een super-coole waterspeeltuin

Onze waterspeeltuin is echt een paradijs als je houdt van spetteren en spelen in het water. Je kunt hier namelijk schieten met watershooters, door een grot kruipen, klimmen en klauteren over de vele speeltoestellen en glijden van de glijbaan.

Maar wat misschien nog wel het allerleukste is, is de buikschuifbaan. Gewoon op je buik liggen en glijden maar! Gegarandeerd blije kindergezichtjes!

Veilig spelen met water

Niet geheel onbelangrijk voor de ouders is dat wij veel waarde hechten aan veiligheid. Uiteraard staat overal de diepte aangegeven en kunnen de kleine kinderen niet zomaar naar het diepere zwembad binnen. Ook is de bodem van het zwembad uniek, want deze is gemaakt van speciaal valdempend materiaal. Waterpret is belangrijk, maar dan wel veilig...

We vragen de papa’s & mama’s of opa’s en oma’s altijd om de kinderen te vergezellen naar het zwembad. Niet dat dit een straf is, want het is hartstikke leuk om samen te spetteren en spelen in de waterspeeltuin. Vergeet niet je camera mee te nemen om de lachende gezichtjes even op de foto te zetten. Leuk om even naar opa & oma te app-en!

Veel speelplezier op Camping de Paal

Heb je zin om na een lange dag spetteren en spelen in ons grandioze zwembad nog even te lachen, kom dan naar ons theater naast de grote speeltuin. Elke avond geven Joep Troep en zijn maatjes een hilarische voorstelling en maken de leukste dingen mee. Zien we je snel op Camping de Paal?

Bekijk onze virtuele tour