Ontdek Camping de Paal met binnenzwembad

Zijn jij en jouw gezin op zoek naar een camping met binnenzwembad? Camping de Paal heeft een overdekt zwembad met een heuse waterspeeltuin waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Zeg nou zelf, heb jij al ooit een binnenspeeltuin gezien in het water? Bijzonder toch? Weet je wat je daar allemaal wel niet kunt doen? Schieten met watershooters, buikschuiven en van de glijbanen af roetsjen! De Paal is niet zomaar een camping met binnenzwembad, het is een fan-tas-tische camping waarbij het toveren van een glimlach op een kindergezicht het allerbelangrijkste is!

De leukste camping met binnenzwembad in Nederland!

Koud zul je het hier niet hebben want het is een echt subtropisch binnenzwembad waar het altijd minimaal 28 graden is. Je hoeft ook niet bang te zijn om te vallen want op de bodem van de lagune ligt een heerlijk zachte val dempende bodem, uniek in Nederland. Je kunt dus zo gek doen als je zelf wilt op onze camping met binnenzwembad! 

Onze waterspeeltuin is echt een paradijs als je houdt van spetteren en spelen in het water. Je kunt hier namelijk schieten met watershooters, door een grot kruipen, klimmen en klauteren over de vele speeltoestellen en glijden van de glijbaan. Maar wat misschien nog wel het allerleukste is, is de buikschuifbaan. Gewoon op je buik liggen en glijden maar! Gegarandeerd blije kindergezichtjes!

Voor toegang tot het zwembad werken we met gezichtsherkenning.

Voor meer informatie over het buitenbad, en de opening en sluiting hiervan, kunnen jullie hier een kijkje nemen.

Ons overdekte zwembad in het kort:

  • Watertoestellen voor jong en oud
  • Water van minimaal 28 graden
  • Waterspeeltuin met watershooters
  • Bodem van speciaal valdempend materiaal
  • Buikschuifbaan
 

Veilig spelen met water op onze camping met overdekt zwembad

Niet geheel onbelangrijk voor de ouders is dat wij veel waarde hechten aan veiligheid. Uiteraard staat overal de diepte aangegeven en kunnen de kleine kinderen niet zomaar naar het diepere zwembad zwemmen. Ook is de bodem van het zwembad uniek, want deze is gemaakt van speciaal valdempend materiaal. Waterpret is belangrijk, maar dan wel veilig op onze camping met binnenzwembad in Nederland...

We vragen de papa’s & mama’s of opa’s en oma’s altijd om de kinderen te vergezellen naar het zwembad. Niet dat dit een straf is, want het is hartstikke leuk om samen te spetteren en spelen in de waterspeeltuin! Vergeet niet je camera mee te nemen om de lachende gezichtjes even op de foto te zetten. Leuk om even naar opa & oma te app-en! Zien we jullie snel op Camping de Paal?

 
 

Ontdek onze andere faciliteiten ⤵