Camping de Paal

Gezichtsherkenning

  • Gezichtsherkenning
  • Voor het zwembad en de binnenspeeltuin
  • Snelle en makkelijke manier om binnen te komen

Krijg toegang tot onze faciliteiten met gezichtsherkenning

Bij Camping de Paal doen wij er alles aan om het onze gasten zo makkelijk mogelijk te maken. Wij kunnen ons voorstellen dat je tijdens je verblijf optimaal gebruik wilt maken van onze supergave faciliteiten, zoals ons zwembad en de binnenspeeltuin. Daarom hebben wij een manier bedacht waarmee je hier gemakkelijk en snel binnen kunt komen, namelijk met gezichtsherkenning! Het is belangrijk dat je als gast hiervoor een paar stappen uitvoert om toegang te krijgen door middel van deze gezichtsherkenning. Welke stappen dat zijn, lees je hieronder. ⤵

De stappen

  1. Wanneer je een boeking hebt gemaakt bij onze camping, krijgen jullie toegang tot onze app waarin jullie de selfies kunnen uploaden.
  2. Na het invullen van de gastenlijst kunnen jullie per gezinslid een selfie uploaden.
  3. Wanneer je vóór aankomst de selfies van iedereen hebt geüpload, hoef je in het zwembad en de binnenspeeltuin enkel te lachen naar de camera, en vervolgens kunnen je naar binnen! 🤳

Op deze manier kun je nooit meer de kaartjes vergeten en heb je altijd toegang.  Hoe ideaal is dat!

Hoe werkt het?

Bij gezichtsherkenning meet een computerprogramma, met behulp van een foto, een aantal gezichtsherkenningspunten van het gezicht op. Wanneer deze kenmerken hetzelfde zijn als de kenmerken die eerder zijn opgeslagen wordt het gezicht herkend. Om een uniek versleuteld profiel te maken wordt er een sjabloon gemaakt van jouw gezichtsherkenningspunten. In enkele seconden worden de unieke punten vastgelegd en omgezet naar een uniek versleuteld profiel. Deze versleutelde code kan niet herleid worden naar een echt gezicht. De versleutelde code wordt in een beveiligde digitale kluis opgeslagen. Alle data is opgeslagen in Nederland, streng beveiligd en voorzien van hoge encryptie.

Goed om te weten: De (streng beveiligde) data wordt één dag na vertrek automatisch verwijderd.

Herkenning en toegang

Als je succesvol wordt herkend, gaat het poortje automatisch open en kan je direct doorlopen. Je gezicht is dus je kaartje.

Data en systeem

We werken voor gezichtsherkenning met onze leverancier Easysecure, specialist op het gebied van toegangscontrole en ISO 27001 en Data Pro gecertificeerd. Easysecure werkt met de software van IdentySoft dat wordt gehost in de datacenters van Cyso. Cyso is zowel ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. De IdentySoft servers zijn verdeeld over 3 geografisch gescheiden tier4 datacenters in Nederland. Het systeem wordt door onze camping gebruikt voor toegangscontrole van het zwembad. Meer over Privacy & Security.

Meer weten?

Gezichtsherkenning voor toegang tot onze faciliteiten is uiteraard geen verplichting tijdens een verblijf op ons park. Wens je geen gebruik te maken van gezichtsherkenning, dan kun je je melden bij onze receptie.

Heb je vragen over gezichtsherkenning ? Neem dan contact op met onze receptie.

Heb je naar aanleiding van deze uitleg nog vragen? Neem dan even contact op met onze receptie door te mailen naar info@campingdepaal.nl of te bellen naar 0497-571977.