Camping de Paal
Veelgestelde vragen Camping de Paal

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan of over Camping de Paal? 

Bekijk hieronder ons overzicht veelgestelde vragen en vindt het antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

Zijn de stopcontacten beveiligd?

Jazeker. Alle stopcontacten zijn van binnenuit beveiligd, dus veilig voor onderzoekende kindervingertjes!

Is er WIFI op Camping de Paal?

Het hele jaar door is er op Camping de Paal draadloos internet aanwezig doormiddel van een KPN-hotspot. Het is op iedere plaats en in iedere accommodatie mogelijk om gebruik te maken van deze hotspot. Om toegang tot het internet te verkrijgen is het vereist een toegangscode in te voeren. Deze codes kunnen jullie kopen in de receptie. Meer informatie vind je hier

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel en bijzettentje?

Plaats jouw kampeermiddel zover mogelijk naar achteren en zorg ervoor dat het kampeermiddel in het midden van uw plaats staat. De stoeptegel geeft het midden van de kampeerplaats aan. Met uitzondering van de kampeerplaatsen 501 t/m 509, deze gasten dienen hun kampeermiddel zodanig te plaatsen dat hun auto er nog naast kan staan.

in de voortent, welke een maximale diepte mag hebben van 3,5 meter, mag een grondbedekking liggen. Onder het luifel mag een GOED luchtdoorlatende mat liggen die bij afwezigheid opgerold dient te worden.

Er mag één slaaptentje van mazimaal 2x2 meter en 1,25 meter hoog worden bijgeplaatst. Hiervoor betaal je voor de gehele periode €1,-. het bijzettentje dienst naat het kampeermiddel geplaatst te worden, niet naast de voortent.

Is er een TV aansluiting op mijn kampeerplaats?

Wij bieden je digitale TV aan. Jouw televisie moet beschikken over DVB-C, dit is de standaard voor digitale kabeltelevisie.

Mogen wij onze hond meenemen?

Honden zijn op nagenoeg alle velden toegestaan, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan op de velden ‘Jaap Aap’, ‘Karel Kameel’ en 'Lau de Pauw' en in onze verhuuraccommodaties. Ook mogen er geen honden op de Biebelebontse paalbergen, in het zwembad en in het theater. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan. Breng je bezoek hiervan op de hoogte.

Hoeveel ampère kan ik gebruiken?

Iedere kampeerplaats heeft standaard 6 ampère (1380 watt). Je kunt er voor kiezen de stroom te upgraden tot maximaal 16 ampère. Dit kunt je regelen tijdens het boeken, of op de receptie.

Wat voor bodembedekking mag ik onder mijn luifel leggen?

Onder de luifel mag alleen een gras doorlatende/geperforeerde rubbermat geplaatst worden. Wanneer je een nachtje (of langer) naar huis gaat, dien je de gras doorlatende mat onder de luifel op te rollen tot aan de voortent. Dit zodat andere gasten na jullie ook nog kunnen genieten van een mooie grasmat.

Is het mogelijk om van de faciliteiten van camping de Paal gebruik te maken als je niet op de camping staat?

Helaas niet. De faciliteiten op Camping de Paal zijn alleen voor onze campinggasten.

Eigen risico

Iedereen die op de camping aanwezig is, verblijft er op eigen risico. De camping noch de directie kan aansprakelijk worden gesteld voor schade door diefstal, schade door stroomuitval, schade als gevolg van natuurverschijnselen, schade aan goederen of persoonlijk letsel of wat dan ook, op welke wijze ook ontstaan, respectievelijk ondervonden, tenzij er sprake is van grove schuld of nalatigheid van het kampeerbedrijf zelf. 

Aankomst en vertrek

Wanneer is de receptie geopend?

De receptie is in de wintermaanden geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens het kampeerseizoen is de receptie dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Kampeerplaats en trekkershut: je mag inchecken na 14.00 uur en weer uitchecken voor 12.00 uur.
Verhuuraccomodatie: je mag inchecken na 15.00 uur en weer uitchecken voor 10.00 uur.
Bij aankomst krijg je van ons een watersleuteltje en deze zouden we graag terug ontvangen bij vertrek. De kinderen krijgen dan nog een kleinigheidje van ons.

Kunnen we ook eerder aankomen dan de inchecktijd op de bevestiging?

In het hoogseizoen is het niet mogelijk om eerder te arriveren op onze camping. Het heeft dan absoluut geen zin om voor 14:00 uur bij ons voor de slagboom te gaan staan met jouw kampeermiddel. De boom blijft gesloten tot 14:00 uur, vooral in verband met de afrijdende gasten en de werkzaamheden die op een wisseldag gepland staan. 

Ik heb een accommodatie gehuurd. Hoe kom ik binnen?

Hebben jullie een paalcasa, paalhuissie, paaltent of paalcottage geboekt? Klik dan snel hier om ervoor te zorgen dat jullie direct naar binnen kunnen bij aankomst!

Kunnen we na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten?

In het voor- en naseizoen is het op een toeristische plaats, na overleg, mogelijk om nog gebruik te maken van de faciliteiten. Het beste kun je dan even de receptie binnenlopen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. In het hoogseizoen is het echt de bedoeling dat je je aan de vertrektijd houdt.

Kan ik ook arriveren buiten openingstijden van de receptie?

Ja, geen probleem. Wanneer jullie kenteken juist geregistreerd staat, kun je tot 22.00u de camping op en naar uw plaats rijden. Het zou fijn zijn als je voor 18.00 uur even aan ons doorgeeft, neem contact op met nummer 0497-571977

Tijdens jouw verblijf

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel en bijzettentje?

Plaats jouw kampeermiddel zover mogelijk naar achteren en zorg ervoor dat het kampeermiddel in het midden van uw plaats staat. De stoeptegel geeft het midden van de kampeerplaats aan. Met uitzondering van de kampeerplaatsen 501 t/m 509, deze gasten dienen hun kampeermiddel zodanig te plaatsen dat hun auto er nog naast kan staan.

in de voortent, welke een maximale diepte mag hebben van 3,5 meter, mag een grondbedekking liggen. Onder het luifel mag een GOED luchtdoorlatende mat liggen die bij afwezigheid opgerold dient te worden.

Er mag één slaaptentje van mazimaal 2x2 meter en 1,25 meter hoog worden bijgeplaatst. Hiervoor betaal je voor de gehele periode €1,-. het bijzettentje dienst naat het kampeermiddel geplaatst te worden, niet naast de voortent.

Heb je een daggast tijdens je verblijf?

Als verblijfsgast is het mogelijk om dagbezoek langs te laten komen. De kosten voor dagbezoek inclusief zwembad, binnenspeeltuin en animatie-activiteiten zijn €9,- per persoon (ongeacht leeftijd). 

Willen jullie gasten enkel op de koffie komen, of met jullie spelen in de buitenspeeltuin en op de zandbergen? Dan zijn de kosten €4,- per kind. Volwassenen zijn dan gratis. 

Zorg er daarnaast voor dat jullie je samen met het dagbezoek melden bij onze receptie.

Belangrijk: Honden van dagbezoek zijn niet toegestaan. 

Heb je een logé tijdens je verblijf?

Logees zijn welkom. Kom graag met jouw logees naar de receptie om ze aan te melden. Tot maximaal 6 personen per kampeerplaats inclusief jouw eigen gezin.

Voor de logees in een verhuuraccomodatie gelden andere regels. Vraag het even bij de receptie.

Mogen we barbecueën?

Barbecueën is toegestaan mits de barbecue minimaal 30 centimeter van de grond staat. Houden jullie er ook een emmer zand of water bij in de buurt, mocht er iets mis gaan? Vuurkorven/open vuren zijn niet toegestaan.

Kunnen we met een tweede auto het terrein op?

Er mag maar één auto tegelijkertijd de camping oprijden. Wanneer je toch met een 2e auto komt, kun je deze buiten de slagboom op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Op de camping heb je een eigen parkeerplaats, waarvan het nummer hetzelfde is als van je kampeerplaats. Ook bij aankomst- of vertrek of wanneer anderen jullie kampeermiddel halen of brengen, geldt 1 auto tegelijkertijd op de camping. Je kunt de auto's dus wel afwisselen. 

Mag ik een partytent plaatsen?

Het is mogelijk om een partytent, zonder zijwanden, te plaatsen in de meivakantie en de maanden juli en augustus. Dit mag enkel in plaats van een luifel en dient vóór de voortent geplaatst te worden. De maximale afmetingen zijn 3 bij 3 meter. Bij onze verhuurobjecten is het niet toegestaan om een partytent te plaatsen.

Mag ik een bijzettentje plaatsen naast mijn kampeermiddel?

Één schuurtentje óf slaaptentje van maximaal 4m2 is toegestaan en bij het tarief inbegrepen. Je mag het bijzettentje naast de caravan plaatsen, niet naast de voortent. Bij onze verhuuraccommodaties is het helaas niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen.

Kunnen we ook onze was doen tijdens ons verblijf?

Jazeker. De wasserette bevindt zich naast de ingang van de supermarkt. Jullie kunnen via het scherm bij de wasserette zelf een automaat kiezen. Jullie kunnen hier enkel pinnen. De wasserette is 24u per dag geopend.

Kan ik ook fietsen huren bij jullie?

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van een fiets. We hebben fietsen met- of zonder versnellingen (eventueel met een kinderzitje), kinderfietsen en crossfietsen.

Kan ik ook TV kijken op Camping de Paal?

Op Camping de Paal hebben we digitale TV. Jouw TV moet beschikken over een DVB-C aansluiting om hier gebruik van te kunnen maken.

Hoe weet je of jouw TV geschikt is om digitale TV te kijken?
Geschikte TV’S herken je aan de vermelding DVB-C (Digital Video Broadcasting-Cable).

De enige betrouwbare manier om dit te controleren is om de handleiding van jouw televisietoestel na te kijken of door de specificatietabel te bekijken op de website van de fabrikant. Zoek op welke 'tuners' of 'Ontvangstsystemen' er geïntegreerd zijn in het toestel. Zie je daar 'DVB-C’? Dan kun je de TV gebruiken.

De meeste moderne tv’s beschikken over een ingebouwde DVB-C decoder. Mocht dit niet zo zijn, kun je ook eventueel los een decoder aanschaffen. Een decoder maakt het digitale signaal van de kabel (DVB-C), geschikt voor de TV.

Mocht je nog meer info nodig hebben raden wij je aan dit even op internet na te lezen.

Reservering

Wat zijn de betalingstermijnen?

Als de vakantie pas over vijf maanden of later gaat beginnen dan splitsen we de betaling uit over drie termijnen. Het eerste termijn bedraagt 20% binnen 3 dagen na reservering. De 2e termijn van 30% moet 5 maanden voor aankomst voldaan zijn. De derde termijn 6 weken voor aankomst.

Als de vakantie binnen vijf maanden begint zijn er twee termijnen.

Als de vakantie binnen 6 weken begint is er één termijn.

Wat is het IBANnummer van Camping de Paal?

Het IBANnummer van Camping de Paal is NL 94 RABO 0106303864.

Hoe kan ik zien welke plaatsen er nog beschikbaar zijn?

Je kunt zelf eventueel online bekijken welke plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wanneer je naar ‘Zoek & Boek’ gaat op onze website, kun je net doen alsof je een boeking gaat maken. Je geeft eerst de periode aan waarin je wenst te komen en wanneer je deze geselecteerd hebt, kom je in een nieuw scherm waarin je het aantal personen mag aangeven. Onder in dat scherm kun je klikken op 'voorkeursboeking’, waarna je in een nieuw scherm komt met een plattegrond waarop alle beschikbare plaatsen staan weergegeven. Zo kun je zelf bekijken wat er nog vrij is in een bepaalde periode en deze plaats ook selecteren. 

Annuleren

Mocht je onverhoopt jullie vakantie moeten annuleren, dan hanteren wij de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de RECRON. Voor kamperen gelden andere voorwaarden dan voor huren. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Plaatsing kampeermiddel

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel?

Bekijk deze afbeelding met uitleg over het plaatsen van jouw kampeermiddel op onze camping.

 

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?