Camping de Paal
Camping kleine kinderen

Camping voor kleine kinderen

  • 5-sterren kindercamping
  • Animatie & theater
  • Zwembaden & waterspeeltuin

Camping voor kleine kinderen

Op zoek naar een leuke camping voor kleine kinderen in Nederland? Dan ben je bij Camping de Paal aan het juiste adres. Onze 5-sterren kindercamping is een waar paradijs voor jonge kinderen. Ze gaan op avontuur met het animatieteam, beleven veel waterpret in het subtropische zwemparadijs met mega waterspeeltuin en elke avond gaat het dak er af in het theater. Tijdens een vakantie met kleine kinderen beleven jullie gegarandeerd een fijne tijd, wij zijn gespecialiseerd in het toveren van een glimlach op de kindergezichtjes! 

 

Vakantie met kleine kinderen bij Camping de Paal

Op onze camping voor kleine kinderen kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen op onze comfortplaatsen of onze supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. Ook kun je bij ons heerlijk vakantie vieren met kleine kinderen in één van onze waanzinnige accommodaties, zoals de Paaltent, Paalhuissie of Paalcasa. Alles is aanwezig voor een fijn verblijf. Op onze camping voor kleine kinderen vind je diverse faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. De kids spelen urenlang bij de Bielebontse Paalbergen... De Biebele-wat? Stel je een hele grote zand- en waterspeelplaats voor, maar dan écht een hele grote met speelhuisjes en speeltoestellen. Ook is er een kinderboerderij op onze camping voor kleine kinderen, waar lieve dieren graag geaaid en geknuffeld worden. Dat is pas leuk! Kom met je gezin genieten op Camping de Paal, wij zorgen ervoor dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met de allerleukste activiteiten. Tip! Overweeg eens een midweek weg, het is lekker rustig doordeweeks samen met je kleintje.

Onze faciliteiten op een rijtje:

  • Binnen- en buitenzwembad met waterspeeltuin
  • Biebelebontse Paalbergen
  • Enthousiast animatieteam
  • Binnenspeeltuin
  • Diverse sportvelden en speeltuinen
  • Theater met musicalvoorstellingen
 

Vier feest op Camping de Paal!

Tijdens een vakantie met kleine kinderen hoef je je geen moment te vervelen. De Viva-clowntjes van ons enthousiaste animatieteam beleven overdag graag de leukste en gekste avonturen, waarnaar jullie hier 's avonds urenlang over kunnen bijpraten in het meeleeftheater. In dit theater kunnen de kids zich verkleden, knutselen, toneelspelen, op vossenjacht gaan, een speurtocht maken en nog veel meer. Kortom: op onze gezinscamping beleven jullie een geweldige vakantie vieren met de allerkleinsten.

Viva-clowntjes: "Kom je ook met ons spelen?"