Camping de Paal
Vakantie met peuter

Samen met je peuter op vakantie

 • 5-sterren camping in Brabant
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Uitgebreide animatie voor de kids

Zorgeloze vakantiedagen met je peuter

Welkom bij Camping de Paal; waar alles draait om lachende gezichtjes, grenzeloos plezier voor de allerkleinsten en onvergetelijke momenten voor jou en je peuter. De grappigste avonturen wachten hier op jullie. Bij De Paal maken we vakantie net zo leuk als een sprookje. Er zijn speeltuinen waar je kunt klimmen als een aap, zwembaden waar je als een dolfijn kunt plonzen en er zijn héél veel vriendjes om mee te spelen. En weet je wat het beste is? Ook voor mama en papa is het hier supergezellig. Dus pak je koffer en maak je klaar voor een geweldig avontuur op onze kindvriendelijke camping!

😃 Al die vrolijke kindergezichtjes - Daar worden wij blij van! 😃

Altijd wel wat te beleven!

Bij ons beleven kleine ontdekkers de allerleukste avonturen. Onze speeltuinen staan vol met glijbanen, schommels en plekjes om verstoppertje te spelen. De waterspeeltuin is een waar paradijs waar je kunt spetteren en spelen. Je kunt hier schieten met watershooters, kruipen door een grot, klimmen en klauteren over speeltoestellen en glijden van de glijbaan. Het gaafste is misschien wel de buikschuifbaan; rennen en glijden maar! Ons buitenzwembad heeft diepe en ondiepe stukken zodat iedereen, groot en klein, kan plonzen en spetteren. Bij de Biebelebontse Paalbergen bouw je de mooiste zandkastelen en samen met de Viva-clowntjes kun je de vrolijkste liedjes zingen en dansen. Hebben jullie honger gekregen van al dat spelen? Dan kun je terecht bij ons restaurant of de snackbar. 

Let op! Buiten de Nederlandse schoolvakanties is er alleen een Viva-show in de weekenden.

  Binnen- en buitenzwembad
  Biebelebontse Paalbergen
  Binnenspeeltuin
  Animatieteam & theater
  Restaurant & snackbar

Speciaal uitgelicht ⤵

Een gezellige kampeerplek of supertof vakantiehuisje

Slaap onder de sterren op een ruime kampeerplaats; kies voor een comfortplek of supercomfortplek met privé sanitair, wel zo handig tijdens een vakantie met je peuter! Als je wat meer luxe wilt kies je voor één van onze te gekke vakantiehuizen. Ze zijn supergezellig en hebben een eigen chill-veranda. Tip: onze Paalhuissies liggen direct aan onze super grote zandbak. Hier kan je peuter lekker spelen, terwijl jij geniet van een goed boek in het zonnetje. Hoe fijn is dat? Overweeg eens een midweek weg, het is lekker rustig doordeweeks samen met je peuter.

"Perfecte camping om met kinderen naartoe te gaan. Onze dochter van 3,5 heeft zich echt super geamuseerd. Ze kon zelfstandig gaan spelen op de speeltuigen/ zandbak aan onze kampeerplaats waardoor mama en papa ook echt van de vakantie hebben kunnen genieten."

Dit vroegen eerdere avonturiers ons:

🏊‍♂️ Zijn de zwembaden geschikt voor peuters?

Wij hebben een speciaal gedeelte voor de jonge avonturiers. Je hoeft niet bang te zijn om te vallen, want op de bodem ligt een zachte valdempende bodem. Ook kun je niet zomaar naar het diepere zwembad zwemmen, want dit is omheind.

🍿 Wat is er te doen in het theater?

Hier delen de Viva-clowntjes hun meest knotsgekke avonturen met jullie. Ze vertellen bijvoorbeeld over hun junglereis en spelen, dansen en zingen iedere dag opnieuw. Het dak gaat eraf!