Kom spelen op de Biebelebontse Paalbergen

Biebele-wat? Biebelebontse Paalbergen? Stel je een hele grote zandbak voor, maar dan echt een hele grote. Verdubbel die gedachten en dan kom je in de buurt van de Biebelebontse Paalbergen. Het is namelijk een zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000 m² met speelhuisjes en speeltoestellen. Kinderen kunnen er de mooiste zandkastelen maken, zandtaartjes bakken en rennen over de Biebelebontse bergen. Terwijl de kinderen een beetje “aanmodderen” met zand en water, kun je zelf vanaf het gras toekijken of misschien zelfs even genieten van het zonnetje. Meespelen mag natuurlijk ook, want dat is stiekem toch best leuk...

 
 
 

Schip ahoi!

Aan de rand van de Biebelebontse Paalbergen is een schip aangespoeld. Zo’n heel groot piratenschip van hout. Daar kunnen de kinderen naar hartenlust in spelen, klimmen en klauteren om vervolgens via de glijbaan weer naar beneden te roetsjen.

 

De acrobaatjes onder ons die helemaal naar boven durven te klimmen via het touw, hebben een geweldig uitzicht over de Biebelebontse Paalbergen. Ben je geen klimmer, dan is de nood niet aan de man, want naast het schip ligt een grote air-trampoline. Hoe hoog kun jij springen?

Van Oud-Hollands rijmpje naar typisch Paalrijmpje

Ken je het Oud-Hollands rijmpje over de Biebelebontse berg? Wij hebben er een Paal-variant van gemaakt, die gaat zo:

Op de Biebelebontse Paalbergen spelen Biebelebontse kinderen,
En die Biebelebontse kinderen verblijven op de Biebelebontse Camping de Paal,
Slapen in een Biebelebontse Paalhuissie en beleven een geweldige Biebelebontse vakantie!

 

Beleef een Biebelebontse vakantie op Camping de Paal

Even geen zin om met zand te spelen? Kom dan zwemmen in ons subtropische zwemparadijs met waterspeeltuin en waterglijbaan. Of speel mee met het animatieteam, kom konijntjes knuffelen in de kinderboerderij of spelen in de grote speeltuin. Vervelen is echt niet mogelijk op Camping de Paal!

Nog een leuk weetje: de Paalhuissies staan in de buurt van de Biebelebontse Paalbergen. Terwijl de kinderen spelen met zand, kun je zelf even ontspannen op de loungebank voor de safaritent. Bekijk hier ons Paalhuissie en alle andere accommodaties en kampeerplaatsen.

Ontdek onze andere faciliteiten⤵