Camping de Paal
Midweek weg Nederland

Midweek weg in Nederland

Een midweekje weg in Nederland op een 5-sterren camping

Een midweek weg in Nederland met alles erop en eraan? Kies dan voor Camping de Paal in het altijd gezellige Brabant! Op onze 5-sterren camping ga je er even heerlijk een midweekje tussenuit met je eigen kampeermiddel of in één van onze knusse accommodaties. Een vakantie doordeweeks is ook een aanrader als je op vakantie gaat met kleine kinderen. Onze camping in Brabant is namelijk met stip de állerleukste kindercamping van Nederland en doordeweeks is het vaak wat rustiger. Wel zo prettig als je met jouw kleintje een midweek weg gaat in Brabant

Kamperen bij Camping de Paal

  • Privé sanitair mogelijk
  • 6 tot 16 ampère stroom
  • Eigen wateraansluiting
  • Huisdiervriendelijk
  • Op ieder veld een speeltuintje

Accommodaties bij Camping de Paal

  • Voor 2 tot 6 personen
  • Glamping accommodaties
  • Compleet ingericht
  • Huisdiervrij
  • Altijd dichtbij een speeltuintje

Last minute een midweek weg in Nederland

Wat is er nou fijner dan een spontane vakantie? Heb je een midweek vrij? Kom dan gezellig vakantie vieren bij Camping de Paal! Een last minute vakantie zorgt ervoor dat jij direct kunt ontspannen! Neem een duik in het buitenzwembad bij lekker weer, of juist in het subtropische overdekte zwembad op iets mindere dagen. Jouw kinderen leven zich uit in de Biebelbontse Paalbergen; de grootste zandbak van Nederland. Of ze leven zich uit in de vele buitenspeeltuinen, de binnenspeeltuin óf met het animatieteam. Aan het eind van een leuke dag schuif je lekker aan in onze horeca. Dat wordt een perfect midweekje weg in Nederland bij Camping de Paal!

Zo kan jouw midweek in Brabant eruit zien 📸

Onze tips in de omgeving van Camping de Paal

Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van Bergeijk, we hebben een aantal favorieten op een rijtje gezet. Zo heb jij geen keuzestress tijdens jouw midweekje weg in Nederland.

Dagje uit

Voor een ultiem dagje uit zit je goed in Brabant. Wat dacht je van de kou opzoeken bij indoor skihal Montana Snowcenter. Of ga je liever de hoogte in bij Klimrijk Brabant?

Steden en dorpen

Camping de Paal ligt op korte afstand van het gezellige Eindhoven. Maar ook 'ons' eigen dorp Bergeijk is zeker een bezoekje waard. Steden en dorpen in België zoals Lommel zijn tevens eenvoudig te bereiken.

Musea en cultuur

Zuidelijk Brabant biedt volop (ludieke) culturele uitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Bakkerijmuseum in Luyksgestel 😉. Maar ook het Philips museum in Eindhoven is een must see!

Veelgestelde vragen over een midweek weg in Nederland

Wat is een leuke camping voor een midweek weg in Brabant?

Dat is Camping de Paal! Onze kindvriendelijke 5-sterren camping biedt voor jong en oud vermaak. En of je nu een kampeerliefhebber bent of kiest voor meer comfort in een glamping accommodatie: op onze camping bieden we voor ieder wat wils. Dat wordt een heerlijk midweekje weg in Nederland!

Waar kan ik een midweek weg met mijn kinderen?

In Brabant bij Camping de Paal! Een midweek weg in Nederland met (kleine) kinderen is leuk als er voor hen ook voldoende vermaak is. Op onze camping bieden wij veel waterpret in ons binnen- en buitenzwembad, de vele in- en outdoor speeltuinen en natuurlijk het animatieteam dat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat klaar staat met de leukste activiteiten en theatervoorstellingen voor peuters en wat oudere kinderen!