Camping de Paal
Glamping Nederland

Glamping Nederland

  • Glamping met kinderen
  • Te gekke safaritenten
  • Voor maximaal 6 personen

Glamping in Nederland

Op zoek naar de leukste kindvriendelijke glamping in Nederland? Boek dan je vakantie bij Camping de Paal, dé kindercamping in Nederland. Te gekke avonturen beleven met het animatieteam, spelen in de grootste zandbak van Nederland en volop waterplezier in het binnen- of buitenzwembad. Dat en nog veel meer beleven jullie op onze kindvriendelijke glamping in Nederland. Onze glamping accommodaties zijn ideaal voor een vakantie met het gezin. Van de eenvoudige trekkershut tot de luxe 'Paalcasa', er is voor iedereen wat wils op onze glamping in Brabant. Ontdek hieronder snel jouw favoriet ⬇️

Glamping in Brabant

Er is volop keus voor een verblijf op onze glamping in Brabant. Kies bijvoorbeeld voor het 'Paalhuissie Paalbergen' die is gelegen naast de Biebelebontse Paalbergen, ideaal voor de kids. Die rollen zo uit bed de zandbak in! Of kies de 'Paalcasa' en slaap in een soort grot. Veel van de accommodaties op onze glamping in Nederland beschikken over luxe faciliteiten zoals een eigen badkamer en keuken (sommige zelfs met vaatwasser!). Kies je toch liever voor eenvoud? Dan is de trekkershut, met plek voor 4 personen, ideaal. Wist je trouwens dat je ook kunt kamperen met privé sanitair bij Camping de Paal? Net een beetje extra luxe! 

Onze glamping in Brabant in het kort:

  • Luxe safaritenten in Brabant & trekkershutten voor maximaal 6 personen
  • Alle accommodaties zijn huisdiervrij
  • Volledig gericht op kinderen tot en met 11 jaar met vele faciliteiten

Sfeerimpressie van onze glamping & kindercamping in Nederland

Wat is er te doen op onze glamping in Nederland?

Een kindvriendelijke glamping in Nederland kan natuurlijk niet zonder een zwembad. Daarom is er aan waterpret geen gebrek, want naast een binnen- én buitenzwembad is er ook een gave waterspeeltuin. Heb je ooit wel eens een zandbak gezien van maar liefst 40.000 m2? Onze Biebelebontse Paalbergen is misschien wel de grootste zandbak van Nederland en is zeker favoriet bij de kids. De Viva-Clowntjes verzorgen de animatie op onze glamping in Brabant. Je vindt ze overal op de camping en 's avonds in ons eigen openluchttheater. Dat wil je niet missen!

Niet alleen op de camping is er veel te beleven. Vergeet ook zeker niet eropuit te gaan in de omgeving. Wandelen, fietsen, shoppen, musea bezoeken, ontdek er alles over op de omgeving pagina. De perfecte bestemming voor een glamping vakantie in Nederland? Camping de Paal!

Lees meer over de kindvriendelijke faciliteiten: