Camping de Paal
Familiecamping Nederland

Familiecamping Nederland

  • Familiecamping in Brabant
  • Leuke uitjes in de omgeving
  • Hoogwaardige faciliteiten

Familiecamping in Nederland

Families zitten bij 5-sterren camping de Paal helemaal goed. De hoogwaardige faciliteiten voor jong en oud, zoals de waterspeeltuin, het overdekte zwembad, de water- en zandspeelplaats en de animatie maken jouw familievakantie in Nederland onvergetelijk! De bruisende omgeving met vele mogelijkheden voor uitjes maken het helemaal compleet. Op onze familiecamping in Nederland kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen of een comfortabele accommodatie huren. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?

 

Overnachten op een familiecamping in Brabant

Camping de Paal is een van de vele familiecampings in Nederland, maar is met stip op nummer één de leukste familiecamping in Brabant! Beleef een heerlijk verblijf op een comfort- of supercomfortplaats met 6 ampère stroom, TV-aansluiting en een eigen watertappunt en waterafvoer. Bij de supercomfortplaats beschik je nog over extra luxe dankzij het privé sanitair. Kies uit een zonnige of schaduwrijke plek of kampeer vlak bij een speeltuintje. Zo kun je toezicht houden op je spelende kind(eren). Toch liever meer luxe en comfort tijdens jouw familievakantie in Nederland? Kies voor een compleet ingerichte accommodatie met plek voor maximaal 6 personen. Kom je met kleine kinderen? Wellicht is een midweek dan een perfecte vakantietijd! Een weekendje, weekje of langer is natuurlijk ook geen straf. Een verblijf op deze familiecamping in Nederland is gegarandeerd genieten!

Sfeerimpressie van onze familiecamping in Nederland

Familiecamping in Nederland met zwembad

Op onze familiecamping in Brabant met zwembad is waterpret gegarandeerd! Wij beschikken over een buitenzwembad en een overdekt zwembad met een waterspeeltuin en supergave glijbanen. Dat wordt schieten met watershooters, buikschuiven en roetsjen van de glijbanen tijdens jouw familievakantie in Nederland! Spelen met zand en water is ook mogelijk in onze 40.000 m² zand- en waterspeelplaats. De leukste avonturen beleven ze ook met de Viva-Clowntjes van het animatieteam. Samen zingen, dansen, knutselen en meedoen met theater. Jouw kinderen vervelen zich nooit! 

Lekker een dagje ertussenuit met het gezin? Neem ze mee naar Safaripark Beekse Bergen of de Efteling! Meer actie? Ga de uitdaging aan bij Klimrijk in Veldhoven en klim door de toppen van de bomen. Of kom cultuur snuiven in Eindhoven, Weert of Valkenswaard. Vertier voor iedereen! En dat allemaal vanaf onze familiecamping in Nederland met zwembad!