Topcamping

Een topcamping, dat is De Paal in Bergeijk zeker. Midden in de Brabantse Kempen ligt deze avontuurlijke familiecamping met zeer uitgebreid vermaak voor de jongste gasten. Wij zijn ooit omschreven als ‘een grote speeltuin waar je toevallig ook kunt kamperen’.

Fantastisch kamperen
Een topcamping biedt uiteraard niet alleen fantastisch amusement aan. Een topcamping beschikt ook over de allerbeste faciliteiten, zoals toiletgebouwen (ook voor invaliden) met gratis warm water, een supermarkt, café, restaurant, frituur, elektriciteit en natuurlijk de allerbeste plaatsen. Daarnaast kun je bij ons ook verschillende object huren, zoals de Paalcasa, een met aarde bedekte unit met twee slaapkamers, een badkamer en een aangrenzende tunneltent die dienst doet als woonruimte. Verder kun je bij ons de Paaltent en de Paalcottage huren. Zo verblijf je in luxe op de leukste familiecamping van Nederland. Dat wij de leukste topcamping zijn blijkt uit ons ruime aanbod aan vermaak en vertier. Een zwembad, speeltuinen, theater en  een kinderboerderij met lieve dieren die graag vertroeteld worden. Bovendien is er bij ons in de buurt van Bergeijk ook nog genoeg spannends en leuks te beleven.

 Contact
Voor meer informatie over onze topcamping zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 en per e-mail: info@depaal.nl. Je kunt bovendien online informatie aanvragen of boeken.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide