Een actieve vakantie in Brabant op Camping de Paal

Voor een actieve vakantie in Brabant zit je goed op Camping de Paal. Op onze 5-sterren kindercamping is van alles te zien, te doen en te beleven voor kinderen tot 11 jaar. Stoere jongens en meisjes kunnen bijvoorbeeld op onze fietscrossbaan crossen. Onze fietscrossbaan is met stip op één de snelste crossbaan uit de wijde omgeving. Kinderen kunnen met hun eigen fiets crossen of een crossfiets bij ons huren. Dus spring op de fiets en crossen maar!

Diverse sportvelden voor balsporten

Wie is jouw grote idool als het gaat om sport? Laat jouw talenten maar eens zien op één van onze sportvelden. Ga de uitdaging aan op het voetbalveld of het volleybalveld en laat ons zien wat voor een sportster jij bent!

Naast de sportvelden ligt nog een pannaveld. Je kunt hier op het afgesloten sportveldje jouw sportkunsten laten zien op gebied van voetbal, basketbal en meer. Veel succes! Bekijk hier op de plattegrond waar jij je talenten kunt laten zien!

Sporten in de sportschool

Direct naast de camping ligt een grote sportschool, Fitclub de Paal. Terwijl de kinderen onbezorgd spelen, zwemmen of worden vermaakt door het animatieteam, kun je zelf je conditie op peil houden in de sportschool. Je kunt vrij sporten, maar ook worden er diverse groepslessen gegeven zoals bodypump, bodybalance, GRIT training of steps. Je kunt tegen een gereduceerd tarief per week onbeperkt sporten in de sportschool. Loop eens binnen in de sportschool op en vraag naar de mogelijkheden.

In Fitclub de Paal is een fysiotherapeut aanwezig die je kan adviseren, coachen of helpen met manuele therapie. Informeer naar de mogelijkheden bij de Fitclub.

Wij wensen u een fijne, actieve vakantie op onze 5-sterren camping!

Camping de Paal is een 5-sterren kindercamping in Brabant en die 5 sterren hebben we niet zomaar gekregen. Bij ons staat centraal dat kinderen tot 11 jaar een onvergetelijke vakantie beleven. Niet alleen op de sportvelden, in het zwembad en de waterspeeltuin, maar ook in de “gewone” speeltuinen, met het animatieteam, bij de kampeerplaatsen en in bijzondere verhuuraccommodaties. Of die 5 sterren terecht zijn? Dat kun je het beste zelf komen ervaren.

Ontdek onze andere faciliteiten⤵