Camping de Paal
Camping De Paal

Supercomfortplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Noord-Brabant, Bergeijk
 

Voorzieningen

 1. Standaard 6 Ampère
 2. Eigen watertappunt
 1. Eigen waterafvoer
 2. TV-aansluiting
 1. Privé-sanitair
 2. 150 m²
 

Omschrijving

Super-de-luxe kamperen op een plek van ruim 150 m² met privé sanitair? Onze supercomfortplaatsen zijn extra ruim, extra comfortabel én extra mooi gelegen! 🌳

 • Kampeerplaats met privé sanitair cabine voorzien van douche, wastafel en toilet
 • Oppervlakte van ruim 150 m²
 • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom. Tegen meerprijs is dit te verhogen tot een maximum van 16 Ampère.
 • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
 • Tv-aansluiting met DVB-C voor digitale televisie
 • Gelegen op de velden Nog Nog Varken, Dombo Olifant, Minoes Poes en Sis Slang


Wat is Supercomfort?
De Supercomfortplaats is een grote plek van ruim 150 m². Deze plekken zijn inclusief privé sanitair! Nadat je hebt gezwommen in het zwembad en samen met Joep Troep en zijn maatjes de leukste avonturen hebt beleefd, kun je op je gemak badderen en fris en fruitig je bed in en dromen over morgen... Standaard heb je 6 Ampère stroom. Tegen meerprijs is dit te verhogen tot een maximum van 16 Ampère. De plaatsen hebben allemaal een eigen watertappunt en waterafvoer en er is tv-aansluiting door middel van DVB-C. 

Welke vorm van privé sanitair kies jij?
De privé sanitair cabines zijn gelegen op 4 kampeervelden, verscholen in een groenwal en vallen daardoor nauwelijks op. We hebben nog zoveel meer leuke, gezellige kampeervelden om vakantie te vieren! Daar hebben we dus een oplossing voor bedacht. Je kunt namelijk ook een luxe privé badkamer huren in sanitairgebouw 3. Dit is een luxe badkamer met een douche, toilet en wastafel waar alleen jij en je gezin gebruik van mogen maken. Supercomfortabel toch?