• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Algemene informatie

Zijn de stopcontacten beveiligd?

Jazeker. Alle stopcontacten zijn van binnenuit beveiligd, dus veilig voor onderzoekende kindervingertjes!

Is er WIFI op Camping de Paal?

Op het gehele terrein is draadloos internet aanwezig doormiddel van een KPN-hotspot. Om toegang tot het internet te verkrijgen is het vereist een toegangscode in te voeren. Deze codes kun je kopen op de receptie. Mocht het zo zijn dat je thuis een internetaansluiting heeft van KPN (planet, hetnet) of heb je een abonnement op je telefoon van KPN of een van haar dochterbedrijven, dan heb je gratis toegang tot de hotspots. Voor meer informatie verwijzen we graag door naar de website van KPN: www.kpn.com/hotspots. Hier kun je ook terecht kunt voor de verschillende tarieven.

Mogen wij onze hond meenemen?

Honden zijn op nagenoeg alle velden toegestaan, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan op de velden ‘Jaap Aap’, ‘Karel Kameel’, op de plaatsen 89 t/m 96, in onze verhuuraccommodaties en op de biebelebontse paalbergen. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan. Breng je bezoek hiervan op de hoogte.

Hoeveel ampère kan ik gebruiken?

Iedere kampeerplaats heeft standaard 6 ampère (1320 watt). Vanwege onze Greenkey Award willen wij onze gasten stimuleren om zuinig om te gaan met energie. Wanneer je meer ampère nodig heeft, kun je tegen bijbetaling stroom ophogen naar maximaal 16 ampère. Je betaalt €2,- per 2 ampère per nacht extra.

Wat voor bodembedekking mag ik onder mijn luifel leggen?

vloerbedekkingOnder de luifel mag alleen een gras doorlatende/geperforeerde rubbermat geplaatst worden. Wanneer je nachtje (of langer) naar huis gaat, dien je de gras doorlatende mat onder de luifel op te rollen tot aan de voortent. Dit zodat andere gasten na jullie ook nog kunnen genieten van een grasmat.

Mogen we een worteldoek gebruiken?

Een worteldoek in de voortent is toegestaan. Onder de luifel en buiten de voortent is een worteldoek niet toegestaan, zoals ook uit bovenstaande vraag blijkt (hetzelfde geldt voor uw bijzettentje).

Annuleren

Mocht je onverhoopt uw vakantie moeten annuleren, dan hanteren wij de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de Recron. Hierbij gelden er aparte voorwaarden voor een kampeervakantie en voor een vakantie in een accommodatie. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen:

Algemene voorwaarden kamperen
Algemene voorwaarden huren

Is het mogelijk om van de faciliteiten van camping de Paal gebruik te maken als je niet op de camping staat?

Helaas niet. De faciliteiten op Camping de Paal zijn alleen voor onze campinggasten.

Eigen risico

Iedereen die op de camping aanwezig is, verblijft er op eigen risico. De camping noch de directie kan aansprakelijk worden gesteld voor schade door diefstal, schade door stroomuitval,
schade als gevolg van natuurverschijnselen, schade aan goederen of persoonlijk letsel of wat dan ook, op welke wijze ook ontstaan, respectievelijk ondervonden, tenzij er sprake is 
van grove schuld of nalatigheid van het kampeerbedrijf zelf.