Algemene informatie

Zijn de stopcontacten beveiligd?

Jazeker. Alle stopcontacten zijn van binnenuit beveiligd, dus veilig voor onderzoekende kindervingertjes!

Is er WIFI op Camping de Paal?

Het hele jaar door is er op Camping de Paal draadloos internet aanwezig doormiddel van een KPN-hotspot. Het is op iedere plaats en in iedere accommodatie mogelijk om gebruik te maken van deze hotspot. Om toegang tot het internet te verkrijgen is het vereist een toegangscode in te voeren. Deze codes kunnen jullie kopen in de receptie. Meer informatie is online te vinden op https://www.kpn.com/internet/wifi-hotspots.htm 

Hoe plaats ik mijn kampeermiddel en bijzettentje?

Plaats uw kampeermiddel zover mogelijk naar achteren en zorg ervoor dat uw kampeermiddel in het midden van uw plaats staat. De stoeptegel geeft het midden van uw kampeerplaats aan. Met uitzondering van de kampeerplaatsen 501 t/m 509, deze gasten dienen hun kampeermiddel zodnig te plaatsen dat hun auto er nog naast kan staan.

in de voortent, welke een maximale diepte mag hebben van 3,5 meter, mag een grondbedekkingliggen. Onder het luifel mag een GOED luchtdoorlatende mat liggen die bij afwezigheid opgerold dient te worden.

Er mag één slaaptentje van mazimaal 2x2 meter en 1,25 meter hoog worden bijgeplaatst. Hiervoor betaald u voor de gehele periode €1,-. het bijzettentje dienst naat het kampeermiddel geplaatst te worden, niet naast de voortent.

Is er een TV aansluiting op mijn kampeerplaats?

Wij bieden u digitale TV aan. Uw televisie moet beschikken over DVB-C, dit is de standaard voor digitale kabeltelevisie.

Mogen wij onze hond meenemen?

Honden zijn op nagenoeg alle velden toegestaan, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan op de velden ‘Jaap Aap’, ‘Karel Kameel’, op de plaatsen 89 t/m 96 en in onze verhuuraccommodaties. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan. Breng je bezoek hiervan op de hoogte.

Hoeveel ampère kan ik gebruiken?

Iedere kampeerplaats heeft standaard 6 ampère (1380 watt). Vanwege onze Greenkey Award willen wij onze gasten stimuleren om zuinig om te gaan met energie. 

Wat voor bodembedekking mag ik onder mijn luifel leggen?

Onder de luifel mag alleen een gras doorlatende/geperforeerde rubbermat geplaatst worden. Wanneer je een nachtje (of langer) naar huis gaat, dien je de gras doorlatende mat onder de luifel op te rollen tot aan de voortent. Dit zodat andere gasten na jullie ook nog kunnen genieten van een mooie grasmat.

Is het mogelijk om van de faciliteiten van camping de Paal gebruik te maken als je niet op de camping staat?

Helaas niet. De faciliteiten op Camping de Paal zijn alleen voor onze campinggasten.

Eigen risico

Iedereen die op de camping aanwezig is, verblijft er op eigen risico. De camping noch de directie kan aansprakelijk worden gesteld voor schade door diefstal, schade door stroomuitval, schade als gevolg van natuurverschijnselen, schade aan goederen of persoonlijk letsel of wat dan ook, op welke wijze ook ontstaan, respectievelijk ondervonden, tenzij er sprake is van grove schuld of nalatigheid van het kampeerbedrijf zelf.