Camping de Paal
Beste recreatiepark

Beste recreatiepark van Nederland

Beste recreatiepark van Nederland

Op zoek naar hét beste recreatiepark van Nederland? Camping De Paal in Brabant is uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2019 en won daarnaast ook de prijs voor het beste animatieteam. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op! Kom ook vakantie vieren en ervaar zelf waarom wij het beste recreatiepark van Nederland zijn!

Niet alleen het beste recreatiepark van Nederland, maar ook het leukste

Als het beste recreatiepark van Nederland zijn wij tevens dé specialist als het gaat om blije kindergezichtjes. Ons animatieteam staat klaar om in ons theater samen met de kinderen tot tien jaar oud een schat te zoeken, zich te verkleden, toneel te spelen en nog veel meer leuke activiteiten te ondernemen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om plezier te maken. Spetter lekker veel in onze zwembaden met fantastische waterglijbanen of speel urenlang in onze buitenspeeltuinen of binnenspeeltuin!

Tijdens je vakantie kun je gebruik maken van vele faciliteiten. Zo bieden we onder andere gratis warm water in al onze toiletgebouwen, sanitair voor invaliden, een supermarkt, wasserette, café, restaurant en fietsverhuur. Lees hier meer over onze uitstekende faciliteiten.

Kom je kamperen of overnacht je in een van onze waanzinnige accommodaties?

Op Camping de Paal kun je met je tent, vouwwagen of caravan kamperen op onze comfortplaatsen of onze supercomfortplaatsen met privé sanitair of badkamer. Ook kun je bij ons heerlijk vakantie vieren in een van onze waanzinnige accommodaties, zoals de Paaltent, Paalhuissie en nog veel meer...!

Als je bij ons komt kamperen of in een accommodatie overnacht, dan beleef je een onvergetelijke vakantie op het beste recreatiepark van Nederland.

Meer informatie over het beste recreatiepark van Nederland

Neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten over de mogelijkheden op Camping de Paal of zoek en boek online direct een fantastische vakantie op het beste recreatiepark van Nederland!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.