Camping de Paal
Camping De Paal

Paalcasa

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Noord-Brabant, Bergeijk
 

Voorzieningen

 1. Rookvrij
 2. Huisdiervrij
 3. Campingbedje en kinderstoel
 4. Douche
 5. Wastafel
 1. Vloerverwarming
 2. Tweepersoonsbed
 3. Stapelbed
 4. Keukenblok
 1. Koelkast
 2. Gaskookplaat
 3. Vaatwasser
 4. Toilet
 

Omschrijving

Wil je echt bijzonder overnachten, huur dan ons chalet ‘Paalcasa’. Je slaapt met maximaal 6 personen in de slaapkamers gelegen in een unit in een aarden wal.

Een fenomeen op kampeergebied!  Eigenlijk een soort grot, maar dan véél leuker. Overdag geniet je van vakantie in een sfeervol ingerichte chalet dat vast zit aan het slaapvertrek. Bijzonder toch?

Weet je wat de vakantie het meest bijzonder maakt? Je kunt overdag zwemmen in het subtropische zwembad, spetteren in de grote waterspeeltuin, spelen in de speeltuin of op de Biebelebontse Paalbergen en als klapper op de vuurpijl beleef je de leukste avonturen met ons animatieteam! Als we je 1 tip mogen geven, mis geen avond in het theater want dat is echt ge-wel-dig!

Alles over onze 'Paalcasa'
Wanneer je onze ‘Paalcasa’ huurt, kun je genieten van vele gemakken en faciliteiten. De woon/slaapruimte van de Paalcasa is ongeveer 58 m² en de luifel is ongeveer 12 m² groot, lekker ruim opgezet dus. De Paalcasa is geheel geïsoleerd, voorzien van een gezellige eethoek en een fijne zithoek met flatscreen tv. Buiten onder de luifel staat een loungebank en een picknickbank.

Beleef een onvergetelijke vakantie in onze ingerichte 'Paalcasa;
Wanneer je de ingerichte ‘Paalcasa’ huurt, kun je uiteraard de hele dag genieten op de loungebank in het chalet, luieren onder de luifel en slapen in je comfortabele bed. Maar je kunt ook de leukste dingen beleven op de camping! Joep Troep en zijn maatjes organiseren de leukste activiteiten, maar als er even niets georganiseerd wordt hoef je je niet te vervelen, dat is namelijk onmogelijk op Camping de Paal. En vergeet je badkleding niet mee te nemen en kom zwemmen en buikschuiven (ja, je leest het goed!) in de waterspeeltuin. Dus kom je casa uit en beleef de leukste avonturen op Camping de Paal in Brabant.