• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Beste recreatie park

Het beste recreatie park en camping vind je in Bergeijk. Camping De Paal is uitgeroepen tot beste eurocamping van 2012 door de ANWB en won daarnaast ook de prijs voor het beste animatieteam. Hier zijn wij zeer trots op en wij willen je graag laten genieten van onze bekroonde service.

Hoge verwachtingen waarmaken

Als beste recreatie park hebben wij een hoop hoge verwachtingen waar te maken. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij hiertoe in staat zijn. Ons enthousiaste team staat klaar om in ons theater samen met de kinderen tot tien jaar oud een schat te zoeken, zich te verkleden, toneel te spelen en nog veel meer activiteiten te ondernemen. Maar er is echter nog veel meer mogelijk, zoals zwemmen in ons overdekte en subtropische zwembad of ons verwarmde buitenbad, spelen in het speelduinlandschap of een van onze speeltuinen. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij bieden als beste recreatie park. Daarnaast hebben wij ook op puur kampeergebied diverse hoogwaardige faciliteiten in de aanbieding. Toiletgebouwen met gratis warm water, zeshonderd comfortplaatsen met onder andere een elektriciteitsaansluiting, een supermarkt, café en frituur. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij willen je dan ook graag welkom heten in het paradijs in de Brabantse Kempen.

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.