• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Beste recreatiepark van Nederland

beste recreatiepark Op zoek naar hét beste recreatiepark van Nederland? Ontdek Camping de Paal in Bergeijk. Camping De Paal is uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2019 en won daarnaast ook de prijs voor het beste animatieteam. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op! Kom ook vakantie vieren ervaar waarom wij het beste recreatiepark zijn!

Hoge verwachtingen waarmaken

beste recreatiepark nederland Als het beste recreatiepark hebben wij een hoop hoge verwachtingen waar te maken. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij hiertoe in staat zijn. Ons enthousiaste team staat klaar om in ons theater samen met de kinderen tot tien jaar oud een schat te zoeken, zich te verkleden, toneel te spelen en nog veel meer activiteiten te ondernemen. Maar er is echter nog veel meer mogelijk, zoals zwemmen in ons overdekte en subtropische zwembad of ons verwarmde buitenbad, spelen in het speelduinlandschap of een van onze speeltuinen. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij bieden als beste recreatiepark.

Daarnaast hebben wij ook op puur kampeergebied diverse hoogwaardige faciliteiten in de aanbieding. Toiletgebouwen met gratis warm water, zeshonderd comfortplaatsen, een supermarkt, restaurant en snackservice. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij willen je dan ook graag welkom heten in ons paradijs in de Brabantse Kempen.

Meer informatie over het beste recreatiepark

Voor meer informatie over het beste recreatiepark kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.