Camping de Paal

Aanbiedingen

Voordelig kamperen op Camping de Paal in Brabant

Op Camping de Paal hebben we kamperen niet alleen ontzettend leuk gemaakt, maar ook nog eens voordelig!

We hebben diverse aanbiedingen samengesteld die het kamperen gedurende het hele seizoen extra voordelig en aantrekkelijk maken. En welke aanbieding je ook reserveert, je mag altijd komen zwemmen in het zwembad, spetteren in de waterspeeltuin, spelen op de Biebelebontse Paalbergen en op avontuur met ons animatieteam.

Kom je ook?

 
campingveld
 

Luxe of super-de-luxe kamperen met extra voordeel

Camping de Paal biedt een aantal mogelijkheden wanneer je voordelig wilt kamperen. Standaard zijn onze kampeerplaatsen al luxe met een oppervlakte van ruim 100 ², wateraansluiting en -afvoer, elektra en een TV aansluiting. Maar wil je net dat beetje extra comfort en luxe, dan kun je ook een supercomfortplaats reserveren. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair cabines met een douche, wastafel en toilet. De kampeerplaatsen zijn gelegen op de velden Nog Nog Varken, Dombo Olifant, Minoes Poes en Sis Slang.

Daarnaast is het mogelijk om je eigen badkamer te reserveren in sanitair gebouw 3. Een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet die gedurende je verblijf alleen voor jou en je gezin toegankelijk is. Bekijk snel onze voordelige aanbiedingen en boek je vakantie, want wij hebben er zin in!

Welke voordelige kampeerplaats je ook boekt, dit is altijd inbegrepen

  • 6 Ampère stroom
  • Waterafvoer op de kampeerplaats
  • TV aansluiting
  • Wateraansluiting op de kampeerplaats
  • Douchen in het sanitairgebouw
  • Gebruik zwembad en waterspeeltuin
  • Animatieactiviteiten op de camping
  • Eén bijzettentje van max. 4 m² met een maximale hoogte van 150 cm naast de caravan
 
kamperen

Zomervakantie aanbieding

Even er tussenuit in de zomervakantie? Neem snel contact op met 0497-571977

Wilt u graag komen kamperen maar bent u niet in de gelegenheid om een hele week te komen? Doordat wij werken met wisseldagen op zaterdag en woensdag zijn er wat korte verblijven van 3 of 4 nachten vrijgekomen. Neem contact op met de receptie voor de beschikbare plaatsen.