Camping tent huren

Op Camping De Paal kun je een luxe tent huren om heerlijk te genieten. Camping De Paal is de beste en gezelligste familiecamping van het land en daar willen wij je graag van laten genieten. Wij bieden de jeugd tot tien jaar het allerbeste vermaak en vertier.

Bijzonder kamperen
Op onze camping kun je een heel bijzondere tent huren. De Paaltent is een mengeling tussen een tent en een blokhut met een luifel. De slaapgedeeltes bevinden zich in het blokhutgedeelte, maar koken doe je in de het tentgedeelte. Behalve dat je op onze camping een unieke tent kunt huren, kun je ook terecht voor de Paalcasa of de Paalcottage. Ook deze accomodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat je echt even tot rust kunt komen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kinderen op de camping worden beziggehouden door ons animatieteam in het theater. Bovendien kunnen ze ook lekker gaan zwemmen, sporten en spelen op onze fraaie velden en speeltuinen of bijvoorbeeld bij de dieren kijken in onze kinderboerderij. Je hebt zogezegd geen kind meer aan ze bij Camping De Paal.

Contact
Voor iedereen die meer informatie wilt over onze camping of over de mogelijkheden om een tent of caravan te huren,  zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0497 - 57 19 77, per e-mail info@depaal.nl of boek meteen online!

Contact

Voor meer informatie over het beste recreatie park kun je contact opnemen via telefoonnummer 0497 - 57 19 77 of per e-mail: info@depaal.nl. Wij staan je graag te woord. Je kunt ook meteen online je verblijf boeken.

Camping de Paal

De Paaldreef 14
5571TN Bergeijk

Tel.: +31 (0)497 - 57 19 77
Fax.: +31 (0)497 - 57 71 64

internet: www.depaal.nl
e-mail: info@depaal.nl

Bic Swift : RaboNL2U
IBAN : NL 94 RABO 0106303864

KvK nummer: 17162308We/Provide Website & CMS by We/Provide