Camping de Paal
Camping De Paal

Paaltent

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Noord-Brabant, Bergeijk
 

Voorzieningen

  1. Huisdiervrij
  2. Campingbedje en kinderstoel
  3. Toilet
  1. Stapelbed
  2. Eenpersoonsbedden in bedstee
  3. Keukenblok
  1. Koelkast
  2. Gaskookplaat
  3. Rookvrij
 

Omschrijving

Onze 'Paaltent' is de perfecte combinatie van een blokhut en een safaritent. Je slaapt comfortabel met maximaal 4 personen in een knusse blokhut en overdag verblijf je in de sfeervolle safaritent.

En nog een leuk weetje: onze unieke blokhut-tent of tent-blokhut (het is maar net hoe je het bekijkt) ‘Paaltent’ staat op een gezellig kampeerveld en kijkt uit op een mini-speeltuin. Dé perfecte plek dus om heel veel speelvriendjes en -vriendinnetjes te maken! Kom origineel overnachten op Camping de Paal en geniet van veel plezier!

De unieke tenten
De 'Paaltent' is geschikt voor 4 personen. Er is 1 ouderslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden in een bedstee. Ook is er 1 kinderslaapkamer met 1 stapelbed.

Verder is er een toilet, ruime keuken met gaspitjes en koelkast (geen warm water) , terras met luifel en picknickbank en een flatscreen TV. Een campingbedje en kinderstoel zijn aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Waarom kinderen hier willen verblijven?
Onze ‘Paaltenten’ zijn leuk, bijzonder en origineel. Maar hebben we al verteld dat je als onze gast ook onbeperkt kunt spelen in de diverse speeltuinen? En niet zomaar een speeltuin, maar een hele originele speeltuin! Onze Biebelebontse Paalbergen bijvoorbeeld zijn echt de ideale speelplaats voor liefhebbers van zandkastelen bouwen en zandtaartjes bakken.

En heb je even geen zin om met zand te spelen, kom dan naar ons subtropisch zwemparadijs! Een paradijs waar je kunt zwemmen en spelen in de waterspeeltuin. Lees: je kunt buikschuiven en roetsjen van de glijbaan. Hoe gaaf is dat?

Vergeet niet om tussendoor even op de klok te kijken, want Joep Troep en zijn maatjes organiseren hele leuke activiteiten en sluiten de avond af met een geweldige voorstelling in het theater. Dat wil je niet missen!