Alle verhuuraccommodaties plattegrond

Bij ons kun je heerlijk vakantie vieren. Kom jij ook?

Voor de verhuur van paalcasa's, paalcottages, paalhuissies, paaltenten en trekkershutten, kom je naar dé leukste camping van het land, Camping de Paal. Wij zijn uniek in ons soort en bieden gezinnen met kinderen tot 11 jaar de tijd van hun leven.

Luxe accommodaties

Je kunt natuurlijk je eigen tent, vouwwagen of caravan meenemen, maar ook mensen die daar niet over beschikken kunnen terecht op Camping de Paal. Wij hebben namelijk diverse accommodaties in de verhuur op onze camping.

Geniet in onze Paalcottage, met 2 slaapkamers in vorm van een bedstee, een zithoek, keukenblok en een toilet. Daarnaast hebben wij ook de Paaltent voor verhuur beschikbaar op onze camping. Dit is een mix tussen een tent, een blokhut met een luifel. Liever in Paalcasa overnachten? Dit is een ruimte met aarde bedekt met daarin de slaapvertrekken en een aangrenzende luxe chalet als leefgedeelte. Maar we hebben nog veel meer!

Huur een accommodatie op Camping de Paal en ervaar het zelf!

Wij hebben niet alleen accommodaties in de verhuur, maar ook crossfietsen voor de fietscrossbaan. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven in onze zwembaden, op de sportvelden of misschien wel schatzoeken op de Biebelebontse Paalbergen.