Luxe kamperen op een comfortplaats op 5-sterren Camping de Paal

Wil je luxe kamperen op de leukste 5-sterren camping van Nederland, kom dan naar Camping de Paal in Brabant! Bij ons kun je niet alleen genieten van de gemakken van een luxe kampeerplaats, maar vooral ontzettend veel beleven.

Kinderen hebben de tijd van hun leven wanneer ze zwemmen in het zwembad, spetteren in de megagrote waterspeeltuin, met zand spelen op de reuze Biebelebontse Paalbergen en – misschien nog wel het allerleukste – de avond afsluiten in het theater waar Joep Troep en zijn maatjes de leukste avonturen beleven. Luxe kamperen is bij ons zoveel meer dan een ruime kampeerplaats, ervaar het zelf!

Dit kun je allemaal verwachten:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom. Tegen meerprijs is dit te verhogen naar 16 Ampère.
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Alles over onze luxe kampeerplaatsen in Brabant

Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen.

Luxe kampeerplaats in de zon of schaduw, veld of laan, alles kan en mag!

Bij ons kun je zelf je luxe kampeerplaats uitkiezen, de keuze is reuze! Je kunt bij ons luxe kamperen aan een laantje in de zon of juist onder de bomen in de schaduw. Wil je liever een speeltuintje in de buurt hebben, kies dan voor een kampeerveld. Alle kampeervelden zijn namelijk voorzien van speeltoestellen, zodat onze kleinste gasten onder een toeziend oog onbezorgd kunnen spelen.

Prijzen & Beschikbaarheid

Comfortplaats

Aankomst
Vertrek
Wijzig datum Boek nu vanaf € --.--
De getoonde prijzen zijn op basis van twee personen!
Kies eerst je aankomstdag, vervolgens een vertrekdatum.
= Beschikbaar
= Wisseldag
= Arrangement
= Niet beschikbaar

Boeken op plattegrond

Sluiten

Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een geweldige tijd beleven?

Speciaal voor jou: Onze kampeerarrangementen