Ontdek de omgeving van Camping de Paal

Heb je tijdens je vakantie op Camping de Paal zin om een dagje eropuit te gaan, dan kun je in Brabant alle kanten op

Of je nu een pretpark wilt bezoeken, een wandeling of fietstocht door de natuur wilt maken of gewoon een dagje wilt shoppen, alles kan!

Bergeijk, een gezellig groen dorp in Brabant

Als je houdt van natuur, cultuur, historie en absolute bourgondische gezelligheid dan hou je net zoveel van Bergeijk als wij dat doen. Bergeijk is een klein dorpje in het zuiden van Brabant nabij de grens met België en is niet voor niets uitgeroepen tot het ‘groenste dorp van Europa’. En daar zijn wij stiekem wel een beetje trots op.

Beoordeel zelf tijdens een mooie wandeling of fietstocht of je Bergeijk terecht het ‘groenste dorp van Europa` vindt.

Sportief dagje uit in Brabant

Voor de sportieve vakantiegangers onder ons hebben we goed nieuws. Wist je dat er op steenworp afstand (lees een kwartier rijden) van de camping een skihal ligt? En vlak naast de camping kun je paardrijden in de manege.

Mocht je nog energie over hebben en je houdt wel van een uitdaging, dan is Klimrijk ook een echte aanrader. Hier kun je klimmen in de toppen van de bomen, spelen op de speelberg of – voor de echte durfal – naar de escape room. Spannend...

Een dagje naar het museum

Hou je van cultuur snuiven? Dan hebben we ook een paar goede tips voor je! In en rondom Bergeijk liggen diverse musea die zeker een bezoekje waard zijn.

Neem bijvoorbeeld het Rietveldhuys, Kempisch Bakkerijmuseum, Natuurtuin ’t Loo of het Varkensmuseum ’t Rundal waar je kunt spelen en knuffelen met de dieren. Leuk toch?

Winkelen en funshoppen

Bergeijk heeft misschien geen warenhuis, maar in de directe omgeving zijn er vele leuke dorpen en steden waar je uren kunt winkelen.

Het Citycentrum van Veldhoven is bijvoorbeeld erg gezellig, maar ook steden als Eindhoven, Maastricht en Antwerpen liggen allemaal binnen 1 uur autorijden van de camping.

Ben jij al overtuigd?

We hebben zomaar een paar tips gegeven, maar wil je een passend advies kom dan gewoon even bij ons langs op de receptie. Hier liggen ook vele folders en fiets- en wandelroutes voor je klaar.

Tot ziens op Camping de Paal!

Camping van het jaar
campingjaar2019A.png
camping-van-het-jaar-2018-winnaar-vector.png
anwberkende2021logo.png
logo2.png
ADAC_Klassifikation_2021-Empty_10.png
logo4.png
logo5.png
hiswa-recron-logo-768x576.jpg