Aankomst en vertrek

Wanneer is de receptie geopend?

De receptie is in de wintermaanden geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens het kampeerseizoen is de receptie dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Kampeerplaats en trekkershut: je mag inchecken na 14.00 uur en weer uitchecken voor 12.00 uur.
Verhuuraccomodatie: je mag inchecken na 15.00 uur en weer uitchecken voor 10.00 uur.
Bij aankomst krijg je van ons een watersleuteltje en deze zouden we graag terug ontvangen bij vertrek. De kinderen krijgen dan nog een kleinigheidje van ons.

Kunnen we ook eerder aankomen dan de inchecktijd op de bevestiging?

In het voor- en naseizoen is het op een toeristische plaats, na overleg, eventueel mogelijk om eerder aan te komen. Het beste kun je hier van te voren even contact over opnemen met de receptie. Tijdens de schoolvakanties is het niet mogelijk om eerder aan te komen. Het heeft dan absoluut geen zin om voor 14:00 uur bij ons voor de slagboom te gaan staan met uw kampeermiddel. De boom blijft gesloten tot 14:00 uur, vooral in verband met de afrijdende gasten en de werkzaamheden die op een wisseldag gepland staan. 

Kunnen we na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten?

In het voor- en naseizoen is het op een toeristische plaats, na overleg, mogelijk om nog gebruik te maken van de faciliteiten. Het beste kun je dan even de receptie binnenlopen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. In het hoogseizoen is het echt de bedoeling dat je je aan de vertrektijd houdt.

Kan ik ook arriveren buiten openingstijden van de receptie?

Ja, geen probleem. Het zou fijn zijn als je voor 18.00 uur even contact met ons opneemt op nummer 0497-571977 dan kunnen we ervoor zorgen dat het toegangspasje voor je klaargelegd wordt in het café.