• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Aankomst en vertrek

Wanneer is de receptie geopend?

De receptie is in de wintermaanden geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. In de kerstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden.
Tijdens het seizoen, als de camping geopend is, is de receptie dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Kampeerplaats en trekkershut: je mag inchecken na 14.00 uur en weer uitchecken voor 12.00 uur.
Verhuuraccomodatie: je mag inchecken na 16.00 uur en weer uitchecken voor 10.00 uur.
Bij aankomst krijg je van ons een watersleuteltje en deze zouden we graag terug ontvangen bij vertrek. Je krijgt dan nog een leuk cadeautje mee voor de kinderen.

Kunnen we ook eerder aankomen dan de inchecktijd op mijn bevestiging?

In het voor- en naseizoen is het op een toeristische plaats, na overleg, eventueel mogelijk om eerder aan te komen. Het beste kun je hier van te voren contact over opnemen met de receptie. In het hoogseizoen is het helaas niet mogelijk om eerder aan te komen. Dit in verband met de drukte.

Kunnen we na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten?

In het voor- en naseizoen is het op een toeristische plaats, na overleg, mogelijk om nog gebruik te maken van de faciliteiten. Het beste kun je dan even de receptie binnenlopen om dit te overleggen. In het hoogseizoen is het echt de bedoeling dat je je aan de vertrektijd houdt.

Kan ik ook arriveren buiten openingstijden van de receptie?

Ja, geen probleem. Het zou fijn zijn als je voor 18.00 uur even contact met ons op neemt op nummer: 0497-571977 dan kunnen we ervoor zorgen dat het pasje voor je klaargelegd wordt in het café.