• Comfortplaats4
  • Comfortplaats2
  • Comfortplaats1
  • Comfortplaats3

Reservering

Wat zijn de betalingstermijnen?

Wanneer je een reservering plaatst, betaal je 2 weken na de reservering 50% van het totaalbedrag, de andere 50% mag je 4 weken voor aankomst voldoen. Vergeet je niet het reserveringsnummer te vermelden bij de overboeking?

Wat is het IBANnummer van Camping de Paal?

Het IBANnummer van Camping de Paal is NL 94 RABO 0106303864.

Hoe kan ik zien welke plaatsen er nog beschikbaar zijn?

Je kunt zelf eventueel ook online bekijken welke plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wanneer je naar ‘direct boeken’ gaat op onze website, kun je net doen alsof je een boeking gaat maken. Je geeft eerst de periode aan waarin je wilt komen en wanneer je deze geselecteerd hebt, komt in een nieuw scherm waarin je het aantal personen mag aangeven. Onder in dat scherm kun je bij ‘voorkeursboeking’ een vakje aanklikken en als je dan op ‘volgende’ klikt kom je in een nieuw scherm met een plattegrond. Op deze plattegrond geven de rode plaatsen de bezette plaatsen aan en de groene plaatsen de nog beschikbare plaatsen aan. Zo kun je zelf bekijken wat er nog vrij is in een bepaalde periode!

Annuleren

Mocht je onverhoopt jullie vakantie moeten annuleren, dan hanteren wij de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de Recron. Hierbij gelden er aparte voorwaarden voor een kampeervakantie en voor een vakantie in een accommodatie. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen:

Algemene voorwaarden kamperen
Algemene voorwaarden huren