Camping de Paal
Herfstvakantie in Brabant

Herfstvakantie op onze 5-sterren camping

  • 5-sterren camping in Bergeijk
  • Subtropisch binnenzwembad met waterspeeltuin
  • Dé specialist als het gaat om blije kindergezichtjes

Herfstdip? Niet bij Camping de Paal! 🍁

De zomer is voorbij, maar geen zorgen; het is tijd voor de herfstvakantie! Heb je zin om deze tijd te vieren op onze supergave 5-sterren camping in Brabant? Bij ons worden de kinderen op en top vermaakt. Ze kunnen onze vrolijke Viva-clowntjes ontmoeten en dolle avonturen beleven in ons theater op de camping. Bij ons heb je alles wat je nodig hebt voor een droomvakantie met jouw kleintjes. Zien we jullie deze herfstvakantie?

Ontdek de mogelijkheden deze herfst ⤵

 

Beleef de leukste herfstavonturen 🐿️

Deze herfstvakantie wordt een onvergetelijk avontuur! Als dé coolste kindercamping van Nederland hebben we een schat aan geweldige activiteiten voor jouw kids.

🐬 Waterpret - We beschikken over een overdekt zwembad met een waanzinnige waterspeeltuin. Heb je ooit al eens een binnenspeeltuin in het water gezien? Dat is wel heel bijzonder toch?! Hier kun je watergevechten houden met watershooters, lekker buikschuiven en als een raket van de glijbanen roetsjen. En wees niet bang om te vallen, want de bodem is superzacht dempt de landing.

🛝 Binnenpret - Als je liever droog wilt spelen hebben we een te gekke binnenspeeltuin voor je. Dit is één grote speelzone met coole glijbanen en uitdagende speeltoestellen. Hier is urenlang speelplezier gegarandeerd! Als ouder zijnde kun je plaatsnemen bij de zitplekken om een boekje of krant te lezen. 

🎭 Animatie - Ons fantastische animatieteam zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van de kinderen, maar ook op dat van jou. Samen beleven we de meest waanzinnige avonturen. De ochtenden beginnen vaak met vrolijke liedjes, dansjes en knutselsessies en iedere avond eindigen we met een groots spektakel. Kom ook langs en maak kennis met onze bijzondere Viva-Clowntjes.  

🌰 Ontdekken - De herfst komt eraan en dat betekent dat de natuur helemaal verandert. Het is soms te koud om zonder jas buiten te spelen, maar de herfst is nog steeds superleuk! Onze camping is de perfecte plek om op avontuur te gaan en de natuur te ontdekken. Trek je regenlaarzen aan en spring in de plassen, of ga op ontdekkingstocht om paddenstoelen, kastanjes, bladeren en beukennootjes te vinden. Wie kan de grootste en mooiste verzameling maken?

 

Logeren bij Camping de Paal: een droom die uitkomt! 💭

Deze herfstvakantie heb je twee geweldige overnachtingsopties: kamperen op een kampeerplek of genieten van een gezellige glamping-ervaring. Je kunt kiezen tussen een Comfortplaats en een Supercomfortplaats. Met de Comfortplaats heb je toegang tot onze uitstekende sanitaire voorzieningen, terwijl je bij de Supercomfortplaats privé sanitair hebt. Als je liever in een accommodatie wilt verblijven, hebben we unieke huisjes. Ze zijn volledig ingericht en geschikt voor 6 personen. Misschien willen opa en oma ook wel mee? Extra gezellig!