Camping de Paal
Week kamperen laagseizoen

Weekend kamperen laagseizoen

  • In alle rust vakantie vieren
  • Een week in juni of september
  • Topfaciliteiten

Weekend kamperen in het laagseizoen

Kom in juni of september naar Camping de Paal! Geen drukte van het hoogseizoen, maar wel genieten van de geweldige faciliteiten en de sfeer?

Kom dan naar Camping de Paal in Bergeijk! Speciaal voor jou hebben wij een arrangement samengesteld. Zo kun je tegen een scherp tarief een heerlijk weekendje weg in juni of september op onze camping beleven en genieten van alles wat wij je te bieden hebben. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Onze kampeerplaatsen in het laagseizoen

Tarieven 2022 zijn gebaseerd op basis van 2 personen exclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen. Wil je liever een onvergetelijke vakantie beleven in een stoere safaritent of een van onze andere toffe accommodaties? Ook dat is mogelijk!

Ontdek Bergeijk, een gezellig groen dorp in Brabant

Als je houdt van natuur, cultuur, historie en absolute bourgondische gezelligheid dan hou je net zoveel van Bergeijk als wij dat doen. Bergeijk is een klein dorpje in het zuiden van Brabant nabij de grens met België en is niet voor niets uitgeroepen tot het ‘groenste dorp van Europa’. En daar zijn wij stiekem wel een beetje trots op. Beoordeel zelf tijdens een mooie wandeling of fietstocht of je Bergeijk terecht het ‘groenste dorp van Europa’ vindt.

Meer informatie over een weekendje weg in juni of september

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden tijdens een weekendje weg in juni of september. Ben je al overstag? Boek online dan direct en geniet van een onvergetelijke tijd met veel vertier! Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.