Camping de Paal
Kamperen in de meivakantie

Meivakantie

  • Voordelig kamperen in de meivakantie
  • 5-sterren camping in Brabant
  • Enthousiast animatieteam voor kinderen tot 11 jaar

Kamperen in de meivakantie:

De Viva-Clowntjes hebben er zin in! Komen jullie ook bij ons kamperen tijdens de meivakantie?

Vraag papa of mama dan om de kampeerspullen te verzamelen en de tent van zolder af te halen want het is GE-WEL-DIG leuk op Camping de Paal. Ook de Viva-Clowntjes hebben er weer zin in om een glimlach op je gezicht te toveren. En zij worden ook heel super-super-duper blij van jullie!

In mei leggen alle vogels een ei, wist je dat al? ‘’Ja.. behalve de koekoek en de griet want die leggen in de meimaand niet.’’

Kamperen in de meivakantie

De tarieven in 2024 zijn gebaseerd op basis van 2 personen exclusief toeristenbelasting. Onze luxe kampeerplaatsen zijn meer dan comfortabel. Dit kun je allemaal verwachten van onze comfortplaatsen:

  • Oppervlakte van ruim 100 m²
  • Stroomvoorziening met CEE-aansluiting met standaard 6 Ampère stroom, 16 Ampère tegen meerprijs
  • Voorzien van een eigen watertappunt en waterafvoer
  • Tv-aansluiting
  • Gebruik van sanitair en gratis douchen in het sanitairgebouw

Wil je graag nog meer comfort, een nog ruimere kampeerplaats, privé sanitair op de kampeerplaats of een eigen badkamer in het sanitairgebouw, bekijk dan ook onze supercomfortplaatsen.

Wil je liever een onvergetelijke vakantie beleven in een stoere safaritent of een van onze andere toffe accommodaties, bekijk dan hier ons aanbod.

Heel veel plezier met het hele gezin!

Camping de Paal is een gezinscamping in Brabant waar het hele gezin zich geen seconde hoeft te vervelen. Het animatieteam doet graag me-ga leuke dingen met de kinderen: liedjes zingen, dansen, knutselen.... het is altijd een feest op onze familiecamping!

Kom je ook heerlijk spetteren en spelen? In onze zwembaden met supercoole waterglijbanen of in de waterspeeltuin met watershooters en buikschuifbaan beleef je héél véél plezier. Ook kunnen de kinderen dé mooiste zandkastelen bouwen en zandtaartjes maken in ons gigantische zand- en waterspeelplaats van ruim 40.000 m2!

Meer informatie over kamperen in de meivakantie

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden als je komt kamperen in de meivakantie. Ben je al overstag? Boek online dan direct en geniet van een onvergetelijke tijd met veel vertier!

Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.