Camping de Paal
ANWB camping Nederland

ANWB camping Nederland

  • Beoordeeld met 5 sterren
  • Tweede plek ANWB-verkiezing fijnste gezinscamping 2024
  • Fantastisch amusement voor kinderen tot 11 jaar

ANWB camping in Nederland

Camping de Paal is met stip op nummer één de leukste kindercamping van Nederland. Onze ANWB camping in Nederland is niet voor niets meermaals uitgeroepen tot 'Camping van het jaar'. En daar zijn we super trots op! En weet je wat ons specialisme is? Een glimlach toveren op kindergezichtjes! Onze ANWB camping in Nederland richt zich dan ook op kinderen tot 11 jaar. Van een overdekt zwembad en waterspeeltuin tot misschien wel de grootste zandbak van Nederland. Onze ANWB camping is één grote speeltuin! 

 
ANWB camping 2023

Bekijk onze accommodaties

Wel genieten van de sfeer die kamperen met zich meebrengt maar liever niet kamperen? Neem dan eens een kijkje tussen onze verhuur accommodaties!

Ontdek onze kampeerplaatsen

Kom kamperen bij Camping de Paal! Wij beschikken over vele faciliteiten én onze camping ligt in een prachtige streek, namelijk in de Brabantse Kempen.

Overnachten op onze ANWB camping in Brabant

Op onze ANWB camping in Nederland overnacht je midden in de Brabantse bossen van Bergeijk. Ben je een echte natuurliefhebber en wil je volop het heerlijke buitenleven ervaren? Kies dan voor een comfort kampeerplaats (100 m²) of een supercomfort kampeerplaats (150 m²). Beide plaatsen beschikken over een eigen wateraansluiting, waterafvoer, 6 tot max.16 Ampère stroom en een TV-aansluiting. De supercomfort plaats beschikt ook over privé sanitair; wel zo fijn toch?

Wanneer je op onze ANWB camping in Brabant op zoek bent naar iets meer luxe en comfort kun je ook kiezen voor een accommodatie. Kies voor een glamping accommodatie, chalet of trekkershut. En wist je dat onze Paalhuissies direct zijn gelegen aan onze grote zandbak? Zo kun jij als ouder heerlijk relaxen voor je accommodatie, terwijl je je spelende kids in de gaten kunt houden. De accommodaties op onze ANWB camping in Brabant zijn van alle gemakken voorzien zodat jij volop kunt genieten van je welverdiende vakantie!

Sfeerimpressie van onze ANWB camping in Nederland ⤵

Wat te doen op onze ANWB camping in Brabant

Op onze ANWB camping in Brabant hoef je je zeker niet te vervelen. Camping de Paal is één grote speeltuin! Beleef uren waterpret in het subtropische zwemparadijs, kom spetteren in de waterspeeltuin, beleef de gekste avonturen met de Viva-Clowntjes van het animatieteam, bouw zandkastelen bij de Biebelebontse Paalbergen en geniet van een hapje en drankje bij onze horeca. En na een knotsgekke dag vol avonturen is het spelen nog niet afgelopen! 's Avonds geniet je namelijk van een te gekke show in ons theater waar het dak eraf gaat! Wil je liever een dagje eropuit? Ook dat kan vanaf onze ANWB camping in Brabant. Bezoek een indoor skihal, ga klimmen en klauteren bij Klimrijk in Veldhoven of ga cultuur snuiven in Bergeijk of Eindhoven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wanneer mogen wij jou verwelkomen op onze ANWB camping in Nederland? Tot snel!