Camping met het leukste animatieteam van Brabant!

Hallo! Wij zijn de Viva-clowntjes van Camping de Paal!  Tijdens de vakantie maken we hele grappige dingen mee als we met de kinderen spelen. ’s Avonds kunnen we daar dan ook uren over vertellen in het meeleeftheater. Kom jij ook een keertje met ons spelen?

Ons animatieprogramma is helemaal gericht op kinderen tot 11 jaar. Wij zorgen dat de kinderen de meest fantastische avonturen beleven, daar zijn we erg goed in! Maar dat kun je misschien het beste zelf ervaren...

Wat we zoal doen op de camping?

Wij spelen samen met onze andere maatjes de hele zomer met de kinderen op Camping de Paal. Weet je wat we zoal doen? Me-ga leuke dingen! We beginnen de ochtend vaak met liedjes zingen, dansen en knutselen. Gewoon omdat het super leuk is. Overdag hebben we een heel gevarieerd programma wat we eigenlijk nog niet willen verklappen, want dan is de verrassing er af. Dat zou jammer zijn toch?

 

Elke avond beleven we geweldige avonturen in het theater

Samen dansen en een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan is leuk, maar bij ons gaat het dak er af! We maken ’s avonds een reis door de jungle, spelen in een musical en nog véél meer. Daar moet je echt bij zijn want we maken er iedere avond een groot spektakel van! Wil je vast een voorproefje? Bekijk dan ook de theaterpagina, onderstaande foto’s of de filmpjes op FacebookYouTube of TikTok. Je kunt ook naar de Viva-clowntjes Radio luisteren op Spotify!

Bij ons kan en mag (bijna) alles , niets is te gek. Het is immers vakantie!

Bekijk ons theater

Dansen met de Viva-clowntjes

De Viva-clowntjes doen niets liever dan dansen de hele dag! Jullie ook toch? Je kunt thuis alvast de Tandenborsteldisco oefenen, samen met de Viva-clowntjes!

Succes met oefenen!

Liefs, 

De Viva-clowntjes

Bekijk onze virtuele tour

Ontdek onze andere faciliteiten⤵